2006. okt 17.

Nem tudsz kakilni?

írta: Mark yhennon
Nem tudsz kakilni?

Biztosan láttátok már azt két nőszemélyt a reklámban: az egyiknek nincs rendben az emésztése, a másik meg joghurtot zabál.

Lényegében a fő probléma az, hogy azért nincs rendben az emésztése, mert össze-vissza zabál mindent (ájlávinit), nyakra-főre issza az instant kávét (háromazegyben), meg az aszpartámmal megbolondított lónyálat (koklályt).

.

Igazából magamról akarok írni. Ugyanis leszoktam a hidrogénezett növényi zsiradékokról. Magyarul ez kb. annyit tesz, hogy már nem eszem margarint, meg egyéb gányolásokat. Bármilyen hülyén (böszmén) is hangzik, felfedeztem a vajat. A vaj az, amit tejszínből köpüléssel állítanak elő. Nincs benne mindenféle ipari szemét, így nem terheli meg a májat, és nem kell majd a kárörvendő barátnémnak (a kanapén) mesélnem, hogy székrekedésem van, miközben ő meg lapátolja magába a Bifidus Essensis(téem)-t.

.

A náthámmal már el se megyek az orvoshoz. Minden alkalommal ugyanazt mondja: igyál Coldrexet, meg sok tea. Esetleg rendel mellé egy méregdrága szélesspektrumú antibiotikumot, meg torokfertőtlenítőt. Ezeket persze nem szoktam kiváltani, mert egyrészt egy vagyonba kerülnek, másrésztha nemmúlik el magától 3 nap alatt, akkor az már kórházi kezelést igényel.

.

Coldrex helyett iszok teát, antibé helyett hagymát, fokhagymát rágcsálok, meg a teát gazdagítom egy kevés citromlével. Torokfertőtlenítő... badarság.

Szólj hozzá

reklám hányinger