2006. jún 26.

1956-hoz

írta: Mark yhennon
1956-hoz

Az igazsághoz tartozik ez is: Naponta halljuk, hogy irkaban gyerekek fegyverrel... stb., és mindenki fel van háborodva, de ha a magyar gyerekek felfegyverzéséről és vágóhídra küldéséről van szó, akkor az rendben van, sőt: büszkének kell lenni rá.

1956-hoz


Az igazsághoz tartozik ez is


Ma Magyarországon totális értékrendhiány van, amit állami szinten generálnak. A közember nem tudja, hogy mi a jó és mi a rossz. 1956-ban 14-15 éves gyerekek ragadtak puskát (modják, de inkább fogalmazzunk úgy, hogy a kezükbe adták).

Belenéztél már valaha egy 14-15 éves gyerek szemébe? Az, aki a kezükbe fegyvert adott, az a gyilkos. Azt kellene elsőként felkötni!

Naponta halljuk, hogy irkaban gyerekek fegyverrel, Afrikában gyerekhadseregek, stb., és ezen mindenki fel van háborodva, de ha a magyar gyerekek felfegyverzéséről és vágóhídra küldéséről van szó, akkor az rendben van, sőt: büszkének kell lenni rá.

1956-ban a magyarokat baleknak használták. Ezt lehet szépíteni, lehet finomkodni, de ez a helyzet. Ma Magyarországon 14-15 éves emberrel szexuális kapcsolatot létesíteni liliomtiprás. Fegyverrel a biztos halálba küldeni őket hazafiasság.

Magyaroszágon sose a sikereket ünnepeltetik meg, hanem a vereségeket. Így lesz a nemzetből egy önsajnáló, szánalmas, gyenge és gyáva söpredék, amely nem képes kiállni saját érdekeiért, és mindig mások seggét nyalja.
Szólj hozzá

1956