2007. okt 21.

A dohányzás az egészségre

írta: Mark yhennon
A dohányzás az egészségre

Amikor a vonatos cikket írtam, számítottam rá, hogy biztos lesznek páran, akik a dohányzás ellen próbálnak fellépni. Ezért gondolatban már akkor megfoghalmaztam ezt a postot. Most eljött az ideje, hogy körbejárjuk a kérdést.

Gordon Freeman szerint: A dohányolás káros az egészségre. Majd akkor is vegyétek elő ezt a jópofi írást, amikor az intenzíven meterségesen lélegeztetnek, áttétes tüdőrák miatt.

Az alábbi képeken azt láthatjuk, hogy a szemét dohányosok hogyan füstölik tele a világot:


Ezen a képen a Los Angeles-i dohányoso által kibocsájtott füst látható. http://proto5.thinkquest.nl/~kle0001/images/smog.jpg

Bangkokban sem jobb a helyzet. A sok bagós miatt nem látni az orrunkig se. Smog in Bangkok

A kínai partokat már teljesen ellepte a dohányfüst.
Smog Obscures Chinese Coast Image. Caption explains image.

1952-ben az angolok így füstölték tele Londont.

Megint Los Angeles.  

És peking.

Valahol az Egyesült Királyságban pedig ezt okozza a dohányzás:

Denver fölött az ég... smog over Denver

És íme, a budapesti dohányosok miatti füstfelhő. Szmog - Budapesten















Láthatjuk tehát, hogy az emberiség minden bajának forrása a dohányfüst. Ha ezt száműzni tudjuk, akkor végre eljön a tejjel-mézzel folyó Kánaán, ahol nincs szükség többé Bifidus Essensisre, Saridonra és Q10 koenzimre, mert mindenki boldog lesz, és nem lesznek többé anorexiások, örökre eltűnik az asztma, allergia, a rák, az embólia, és a szív- és érrendszeri betegségek is.

Fel, tehát, október 23-án indítsunk támadást a dohányosok ellen is. Igaz, hogy így az állam milliárdos adóbevételtől esik el, dehát kit érdekel, majd más formában, kollektíven fizetünk még több adót, hogy a kiesést pótolhassuk. Az is igaz, hogy cégek mennek majd tönkre, többezer ember munkahelye szűnik meg, de nem érdekes, majd adunk nekik munaknélküli segélyt abból a pluszadóból, amit majd befizetünk (mert van miből). A dohányültetvények helyén pedig bioetanolt fogunk termeszteni, mert az aztán környezetbarát.


Egészségünkre...

Egyébként jó lenne, ha elolvasnád Marlington postját is.

Szólj hozzá

szmog füst dohányzó nemdohányzó