2008. már 18.

A kapás az jó

írta: Mark yhennon
A kapás az jó

Felfogásom szerint ami ingyen van, azt bűn kihagyni, rendeltem ezt-azt (freebie-ket) a neten keresztül.
Ha már egy vagyont fizetek az internethozzáférésért, igyekszem kiaknázni a lehetőségeket. Az ingyenes dolgokat kifejezetten imádom, főleg anyagi okok miatt. Meg is rendeltem néhány ingyencuccot (freebie), bár kicsit szkeptikusan álltam eddig a dologhoz. Nem mintha lett volna ezirányú tapasztalatom, de a magyar ember gyanakvó. Mit van mit tenni...

A lényeg az, hogy a dolgok kezdenek megérkezni. Néhány dolognak 6-10 hét is kellhet, hogy ideérjen, de olyan bagatell távolságokat, mint Düsseldorf-Budapest vagy London-Budapest a Deutsche Post és a Royal Mail napok alatt keresztülszeli.

Ennek köszönhető, hogy most itt áll az asztalomon 2 darab mérőpohár a mosóporhoz, a Henkel Deutschland jóvoltából. Az van ráírva, hogy Henkel - A Brand like a Friend, és 250 ml mosópor fér bele.

A másik dolog, ami megérkezett, az a Soldier magazin, a brit haderő magazinjának 2008. januári száma.

Van ám egy harmadik dolog is, ez egyenesen New Yorkból érkezett, az American Foundation for the Blind-től. Egy olyan kartonlap, amin a Braille írás írásjegyei vannak dombornyomva. Meg egy piros katica is van mellette. =) A hátlapján pedig a Braille írás története.

Még jópár dolgot várok, hogy megérkezzen, pl. tucatnyi pólót, bögrét, meg ilyesmit. Szerintem a postásunk meg fog utálni.
Szólj hozzá

ingyencuccok freebie goodies