2008. sze 29.

Ötlet rovat

írta: Mark yhennon
Ötlet rovat

A Blogteren már egy csomó minden van, amit a közösség valósított meg. Ilyen például a Maszatos, a Zeneszoba, Bloglét, meg hasonlók. Mit szólnátok valami újhoz?


Örülnék, ha csinálnánk egy Blográdiót. Az elképzelésem az, hogy élőben menne a műsor (legalábbis a nagy része), ehhez viszont kelenének műsorvezetők.

Semmilyen befektetést nem igényel a dolog. Szükség van Winampra, gyors internet-kapcsolatra, hangkártyára, és mikrofonra, és néhány lelkes műsorvezetőre. A részleteket elintézem, itt és most nem is vesztegetnék rá szót. A műsorvezetés otthon végezhető, szabadidős tevékenység.

A műsorrendet előre meg kellene határozni egy hétre előre (ki és mely időpontokban vezeti a műsort). A műsorhoz ingyenes csetablak hozható létre akár a Maszatosban, akár egy külön erre a célra létrehozott blogban. A stream (műsorfolyam) fogható Winamppal vagy Windows Media Playerrel is, illetve egy beépített lejátszóval beágyazható bármely blogba.

Nekem nincs semmi ellen kifogásom, nincs előre meghatározott műsorstruktúra, azt gondolom, hogy a legcélszerűbb, ha mindenki magát adja.

Ez az ötlet kb. 30 perc alatt megvalósítható, ha van kedvetek hozzá, és láttok benne fantáziát.
Szólj hozzá

rádió ötlet netrádió webrádió 24óra