2008. okt 26.

Játékocska rovatocska

írta: Mark yhennon
Játékocska rovatocska

A Verses.Lapok oldallal közösen játékot hirdetünk. A játék lényege ugyanaz, mint ami az előző Befejezetlen történet esetén volt.


Íme a történet, amely folytatásra vár.

Nyárutó. Szeretem az évnek ezt a szakaszát. Ilyenkor minden színesebb, mintha a természet még egyszer minden erejét arra fordítaná, hogy kitombolja magát. Még egy utolsó, buja tánc a hervadás, az álomba merülés előtt. Ilyenkor még zsong az élet, az állatok lázasan gyűjtögetik a télire szánt eleséget, a növények pedig mindent megtesznek, hogy kiszolgálják őket.

Eddig jutottam gondolatban, mikor megjelent a két idegen. sebesen jöttek, és a lovaik patája nyomán sűrű por szállt keringve a levegőben.

Mikor odaértek hozzám, leugrottak a nyeregből. Egyikük a városőrség egyenruháját viselte. Valamilyen tiszt volt. Nagydarab, szikár ember, szigorú tekintettel, és akkora lapát tenyerekkel, amekkorát még sose láttam. Biztos voltam benne, hogy akit ez a tenyér eltalál, annak már nem kell a vacsora miatt aggódnia.

A másik jövevény pont az ellenkezője volt a lovagnak. Vékony és alacsony, jelentéktelennek tűnő ember benyomását keltette, bár díszes ruházata másra utalt. Különleges anyagból készült ruhát viselt. Ha mozdult, más színárnyalatúvá vált. Hallottam már efféle anyagról, de még sosem láttam eddig. Drága és hivalkodó holmi. Nem való a magamfajtának.

Ennek a játéknak a végéig hátra van még:

Eredményhirdetés: 2008. 11. 30.

A legjobb pályamű jutalma
- Robin Cook: Járvány című könyve
- egy 2 GB-os USB pendrive
- egy 4 darabos tollkészlet.

A nyereményeket a Verses.Lapok szerkesztői ajánlották fel.

A játékban való részvétel feltételei

A játékban a Verses.Lapok regisztrált felhasználói vehetnek részt. Pályamű beküldhető hozzászólásként a Verses.Lapok játékfelhívás cikke alatt vagy e-mailben. A pályázat beküldésével a játékos hozzájárul, hogy írása a Verses.Lapok oldalon megjelenjen.

Játékleírás

Fent, szürke mezőben látható egy elkezdett történet. A feladat ennek a történetnek a folytatását megírni. Nincs meghatározva kor, amelyben a történet játszódik, a helyszín, a szereplők száma, a stílus, stb. Mindenki saját elképzelése szerint folytathatja a történetet. A történet hossza sincs megszabva, de legyen legalább 10 mondat hosszúságú.

A zsűri által legjobbnak ítélt pályamű szerzőjét e-mailben értesítjük. A nyereményeket az MPL Időgarantált csomag szolgáltatásával juttatjuk el a nyertesnek.

A határidő lejárta után továbbra is küldhető a történethez folytatás, de azért már nem tudunk ajándékot adni.

Szólj hozzá

játék történet befejezetlen