2009. feb 20.

Nyílt levél a FIDESZ/KDNP/SZDSZ részére

írta: Mark yhennon
Nyílt levél a FIDESZ/KDNP/SZDSZ részére

Tisztelt Hölgyen/Uram!

Az elmúlt időszakban a közvéleményt leginkább Marian Cosma meggyilkolása foglalkoztatja. Nem ok nélkül. Ez az eset csak a jéghegy csúcsa. Azonban lényegi kérdésekről mindeddig nem esett szó.



Ami történt, megtörtént, a hatóság teszi a dolgát, de ezzel nincsenek megoldva a társadalom egyes rétegei között feszülő ellentétek. Ezért szeretnénk a legsürgetőbb kérdésekre választ kapni.

A Wikipedia (http://hu.wikipedia.org/wiki/Cig%C3%A1nyb%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s#A_kisebbs.C3.A9gek_b.C5.B1n.C3.B6z.C3.A9see már külön szócikket rendelt a "cigánybűnözés"-nek. Okként a társadalmi integrációt rója fel. Ez nyilvánvalóan igaz is. Miben látja a Fidesz/KDNP/SZDSZ a problémák megoldását?

Hogyan integrálnák a cigányokat a társadalomba, és a társadalom különféle csoportjainak milyen szerepet szánnak ebben a kérdésben?

Valami ismeretlen oknál fogva Lakatos Attila cigány vajda beszéde nem került nyilvánosságra, pedig igen okos és hasznos dolgokat mondott ((https://www.youtube.com/watch?v=S-MGvGROXjU Megkérdezte e valaki, hogy a vajdák szerint hogyan kellene kezelni a cigányokat ma Magyarországon? Ha igen, kérem, röviden ismertesse ennek eredményét, ha nem, akkor miért nem?

Az utolsó kérdésem az lenne, hogy a Fidesz/KDNP/SZDSZ úgy ítéli meg, hogy a közbiztonság kielégítő Magyarországon, és igazságos e a hatályos jog? Ha nem,, hogyan változtatnának rajta?

A nyílt levelet a blogomban közzétettem (http://markyhennon.blog.hu/media/image/200902/20, és a válaszát is szándékomban áll közölni, amelyet előre is megköszönve maradok tisztelettel

 - Mark'yhennon -

Szólj hozzá

fidesz szdsz kdnp levél nyílt cigánybűnözés