2010. jún 28.

A heterófelvonulás margójára

írta: Mark yhennon
A heterófelvonulás margójára

 

Egyszerűen hihetetlen az, hogy micsoda gyűlölet hatja át ezt az országot. Aki nem felel meg az "ősmagyar" kritériumainak, azt írtani kell. De ez sem teljesen igaz, mert pl. az ősmagyart lehetetlen definiálni. Egyszerűbb a helyzet: aki nem ÉN vagyok, azt írtani kell. A mindennapokban, a hivatalokban, a közlekedésben, a bolti sorbanállás során; mindig, mindenhol.

De jól vigyázz, Jőbarát, mert a lázítók sosem kegyesek a csatlósaikhoz., a fellázítottakhoz. Nem olyan régen volt Magyarországon diktatúra, amikor bárkit bármiért be lehetett zárni. (Esetleg menekülés közben hatszor hátbalőtte magát.) Akár azért, mert buzi, zzidó, keresztény(!), néger, cigány, KMK, stb. Tényleg bármiért. És bizony gyakran megesik, hogy amikor mér nincs kit üldözni, akkor a lázító a saját fellázítottjai között keresi a bűnöst, különféle szempőontokm alapján (szabotálja a 120%-os tervet). Úgyhogy amikor habzó szájjal tiltakozol mások mássága ellen, legyen az bármilyen irányú is, akkor mindig gondolj arra, hogy holnap ellened fogják uszítani azokat, akik ma veled együtt vonulnak. És akkor te leszel az üldözött. Erre akár mérget is vehetsz.

Ilyen körülmények közt az egész ország meg is érdemli, hogy olyan vezetői legyenek, amiklyenek vannak, és meg is érdemli, hogy olyan törvényeket hozzanak róla, a feje fölött, amikkel szolgasorba tudják taszítani.

De ami végképp felfoghatatlan számomra, hogy az oroszországi állapotokat leghangosabban fikázók vonulnak leglelkesebben, és küzdenek egy olyan ország kialakításáért, mint amilyen Oroszország. Az a meglátásom, hogy komplett idiotizmus uralkodik Ithakában.

Miért nem vagytok képesek eredményként elkönyvelni, és büszkének lenni a kínkeservvel kicsikart melegjogokra? Óriási tévedésben leledzik az, aki azt hiszi, hogy privilégiumokról van szó. Pillanatnyilag a minimélis emberi jogokat éppenhogycsak alulról súrolja a jelenleg hatályos jogszabály. Bezzeg Isaurát ki akartad szabadítani a rabszolgasorból, de a saját honfitársadat egy kanál vízbe belefojtanád. Vajon ha valamelyik árvízkárosultról kiderülne, hogy zsidó, meleg, cigány, stb., akkor lenne pofád csak emiatt megtagadni a segítséget? Ahogy elnézem a közállapotokat: lenne. És még büszke is lennél magadra. Pedig inkább elsüllyedned kéne a szégyentől. Amúgy ha már itt tartunk, amikor a saját, szerény felajánlásomat (tényleg nem azért, hogy felhánytorgassam, mert jelentéktelen összeg) megtettem, a lőtéri kutya se kérdezte meg, hogy milyen beállítottságú vagyok. Egyszerűen irigységről van szó. Irigyled, mint egy kivert, bolhás kutya, hogy más kapott valamit, te meg csak asszisztálhatsz hozzá. Igaz, hogy amit a másik kapott, az jóformán semmi, de te még azt a semmit is elirigyled tőle. Legszívesebben kitekernéd a nyakát, csakhogy azt a kis szóra sem érdemes semmiséget te kaphasd meg, pedig neked alanyi jogod mindez! Csak túl hülye vagy ahhoz, hogy ezt megértsd.

Szinte minden nap hallom, hogy "két férfi egymással az olyan gusztustalan". De ki az a beteg, perverz állat, akinek két ember láttán ez jut elsőként eszébe? Mert szerintem, akinek két férfiról ez jut eszébe, annak két nőről is ez jut eszébe, és egy heteró párról is az fog beugrani elsőnek, hogy vajon mit gusztustalankodhatnak otthon... De miért nem az jut eszébe, hogy milyen helyes pár, vagy éppen ellemkezőleg: mennyire nem illenek össze?

Miért más az, amikor két heteró hapsi "demegbasznám"-ozik, mint az, ha pl. én mondom egy srácra azt, hogy de szívesen összegyűrnék vele néhány lepedőt? Irigység. Azért, mert nem rólad van szó, hanem valaki másról. Talán ha rólad mondanék ilyeneket, akkor te is legyezgetve éreznéd a hiúságodat. Csak félsz rákérdezni. Nem mondom, szokatlan azonos neműtől hallani, hogy "de jól nézel ki, minden hapsi álma vagy, férfi létedre", de ez valahogy a csajoknak az egymás közti csevej során nem szokott gondot okozni.

Szumma-szummárum:_ beteg ország, beteg emberekkel. A lelkekben van a fekély. És nem látom, hogy javulna a helyzet, sőt! Amúgy épp aktuális az idei ARC témája: Hol élsz te? Hogy én hol élek, azt meg tudom mondani. Egy olyan területen, amelynek a határaira az EU nagy vörös táblákat rakatott ezzel a felirattal:

A Páneuróai Unió Elmegyógy és Intézete.
Osztályvezető főorvos: Mikola Szarumán
Udvari bolond: I. Viktor király
Pedofil papok védőszentje: Tömjén Zsolt


Abszurdisztán: én így szeretlek.


Apropó, Talema: ha lenne kedved, megszervezhetnénk a "Ne csak a rokkantaké legyen az élvezet, tolókocsit mindenkinek" napot is, mondjuk a Heteró büszkeség napja után.

Szólj hozzá

kritika magyarország meleg napja abszurdisztán felvonulás büszkeség heteró ithaka