2010. júl 12.

Megszólítva érzem magam

írta: Mark yhennon
Megszólítva érzem magam

Úgy érzem, hogy meg lettem szólítva.  Ha nagyon bele akarok merülni a pátosz világába, akkor úgy fejezném ki magam, hogy ez a sajtóközlemény nekem szól.

 

Érzem, ahogy ez a gondolat behatol a mellbimbómon keresztül a szívemig, és azt facsargatja, előidézi azt a semmihez nem fogható érzést, hogy itt és most térdre borulva adnék hálát a tervezőnek, hogy ilyen fantasztikus zemberek alkotják dicső nemzetünk gerincét.

Igen, végre itt van, amire mindannyian vártunk, és ezt most megosztom veletek.

 



HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET 1279 BUDAPEST Pf.39. Tel/Fax:1-326-8956 06/20-347-6312 info@honfoglalas2000.com A Honfoglalás 2000 Egyesület üdvözli a nemzeti együttműködésről szóló nyilatkozatot, egyetért annak tartalmával, és kifüggesztésével a kormány-hivatalokban ill. közintézményekben, még akkor is, ha egyesek tiltakoznak ez ellen. A fanyalgók és ellendrukkerek vegyék tudomásul: az áprilisi választásokon új társadalmi szerződés született, amellyel a magyarok egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének megalapításáról döntöttek, mely minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallási vagy politikai nézetű, nagy reményekre jogosít, hogy a magyarok végre megvalósíthassák céljaikat. A Honfoglalás 2000 Egyesület több mint egy évtizede hangoztatja a széleskörű nemzeti összefogást, ezért javasolja, hogy a kormány kisebb (a/4) méretben nagy mennyiségben nyomtassa ki a deklarációt, és tegye hozzáférhetővé mindenki számára, hogy az emberek megismerjék annak tartalmát. Függesszék ki a nyilatkozatot a vállalkozók az irodákban, a műhelyekben, az üzletekben – nem kötelezően iskolákban is – és kerüljön minél több magyar család lakásának falára az emlékeztető: itt és most alapvető változások történtek életünkben! A Honfoglalás 2000 Egyesület jelen javaslatát, kérését a sajtón keresztül kívánja eljuttatni a miniszterelnök Úrnak, illetve a kormánynak: tegyék lehetővé, hogy a nemzeti együttműködés nyilatkozata minél több helyen legyen olvasható. 2010.07.08. KIADÓ: HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET
SZILVÁSY GYÖRGY Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

 




Nem lehet, hogy itt már mindenki pozitívan nyilatkozik a Nyilatkozatról, csak én nem, ezért ezúton szeretném korrigálni ezt az állapotot. Ezennel kiadom a saját sajtóközleményem, amely szabadon terjeszthető.

 


Mark'yhennon NYILATKOZATA

Mark'yhennon üdvözli a nemzeti együttműködésről szóló nyilatkozatot, egyetért annak tartalmával, és kifüggesztésével a kormány-hivatalokban ill. közintézményekben, még akkor is, ha egyesek gyökér módon nem akarnak együttműködni.

A fanyalgók és ellendrukkerek vegyék tudomásul bazmeg: az áprilisi választásokon új társadalmi szerződés (ÚTSZ) született, amellyel a magyarok egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének (NER) megalapításáról döntöttek, mely minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallási vagy politikai nézetű (kivéve homik, zsidók, cigányok), nagy reményekre jogosít, hogy az ősmagyarok végre megvalósíthassák céljaikat.

Mark'yhennon több mint egy évtizede hangoztatja a széleskörű nemzetközi összefogást, ezért javasolja, hogy a kormány nagyobb (2 méter × másfél méter) méretben nagy mennyiségben nyomtassa ki a deklarációt, és tegye hozzáférhetővé mindenki számára óriásplakátokon, hogy a zemberek megismerjék annak tartalmát.

Akasszák fel a nyilatkozatot ellenzőket a vállalkozók az irodákban, a műhelyekben, az üzletekben – nem kötelezően iskolákban is – és kerüljön minél több magyar család lakásának falára az emlékeztető: itt és most alapvető változások történtek életünkben!

Mark'yhennon jelen javaslatát, kérését a Facebookon keresztül kívánja eljuttatni a miniszterelnök Úrnak, illetve a kormánynak: tegyék kötelezővé, hogy a nemzeti együttműködés nyilatkozata minél több helyen legyen olvasható.

 

Szólj hozzá

orbán viktor nemzeti ner nenyi eszközkezelő