2010. aug 25.

Előkerült a kis rohadék

írta: Mark yhennon
Előkerült a kis rohadék

Megkerült a póniló.

 

Most már nem kell tartani attól, hogy felszáll a buszra, kiharapja a répát a szatyorból, aztán huss... leugrik a következő megállónál, be a metróba, és eltűnik a forgatagban.

Csakhogy! Ezt a szamárféleséget még senki nem látta. Nem látták akkor, amikor eltűnt, nem látták, amikor előkerült, sőt: még az eltűnése közben sem látta senki. Vagyis: lehet, hogy nem is került elő, csak nem merik megmondani, hogy még mindig köztünk jár-kel.

Mert mi van akkor, ha teszem azt álruhába bújik, például beöltözik iskolás lánynak, lófarokba köti a haját, és tandíj megfizetése nélkül kezd el egyetemre járni?

Vagy ha beáll forgalomirányító rendőrnek? Leint, kéri a vezetési okmányokat és megbírságol? Ismeri e egyáltalán a KRESZ-t? Pl. azt, hogy lóként hogyan megy át a zebrán?

De tegyük fel, hogy meglett. Valahogy elkapták a grabancát. De hol volt?
A fáskamrában elbújt, és összefogdosta a patkányokat?
Netán felmászott a szilvafára?
Esetleg kiruccant otthonról, csobbant egyet a Balatonban, aztán hazament?
Urambocsá a horvát tengerparton lubickolt a cápák közt, és jól orrba rúgta mindet a patkójával, és a kutatók azóta sem értik, hogy honnan van ennyi patkósorrú cápa?
Hovatovább: megnézte a VB-döntőt Dél-Afrikában Csányi Sándorral?
Vagy csak egyszerűen el sem tűnt, csak rejtő színét (mimikri) kihasználva beleolvadt a jászol színébe, emiatt nem látták meg a félhomályos istállóban?
 

Szólj hozzá

kampány reklám plakát póni póniló