2010. nov 23.

Variációk egy témára: a tampon

írta: Mark yhennon
Variációk egy témára: a tampon

A korábban elkészült Dark Goth tampon mellé elkészült végre a tisztasági betétek új generációja (a valós igényeket figyelembe véve).

 

Elsőként hadd ajánljam figyelmedbe az emóknak szánt változatot. Hangulatos csomagolása már önmagában siralmas, a benne található betétek ehhez megfelelően fekete színben, és a lilának ebben a meghatározhatatlanul okádék árnyalatában pompáznak. Bevezető akciónk keretében most ajándék zsilettpengét adunk, hogy sokáig vérezhess.

Dia1

Második innovációnk az igazi partiarcoknak készült. Cannabis-mintázatú tamponok, amelyeket tetra-hydro-cannabinolba áztattunk kissé. Bevezető akciónk kapcsán Laci bácsit vagy egy jointot adunk ajándékba. Részletek az üzletekben, és a Ptk.-ban.

Dia3
Végül, de nem utolsósorban a gyerekeknek sem kell már lemondaniuk a tisztaság érzéséről. Ehhez a Dizni hercegnők segítenek, akik naphosszat csak szívják fel a nedvességet.

Dia2

Ha interaktív nedvszívásra vágysz, ezt semmiképp ne hagyd ki: https://www.youtube.com/watch?v=8eF0y0IfpPU

És van még egy jó hírünk: a nagy sikerű Tenalédi betét utána nemsokára elkészül az új Tenabácsi betét is, így Mrs. Tena és Mr. Tena, Mártikámmal együtt élvezheti gondtalanul az életet.

Tegye próbára Ön is.

Szólj hozzá

reklám vicc paródia poén tampon