2011. már 10.

S a nőkkel mi van?

írta: Mark yhennon
S a nőkkel mi van?

Én komolyan nem értem, mi van mostanában a nőkkel.

 

Az előbb volt egy Ibustar reklám. Kinyitja az ajtót, gyakorlatilag kiájul rajta a spiné. A másik kérdezi, hogy mi a rosseb baja van. Azt mondja erre (kapaszkodj!):

- Nem tudok menni, úgy fáj a fejem!

Hát de mi a faszért akar a fejével menni? Miért nem használja a lábát? Különben is: hova akar menni? Hogy még pontosabban rávilágítsak a dologra: hová akar menni egy nő egy másik nővel? Mivel úgy is fáj a feje, a kefélést meg tudják oldani helyben. Egy DVD meg csak van a házban, ha esetleg mégsem jönne össze a dolog.

Azt tudom, hogy a nők csoportosan járnak slozira (hogy miért, az még nem teljesen világos, de előbb-utóbb úgy is rájövök), de ha csak ez a gond, ahhoz sem kell elmenni. Befáradnak kettes csoportban a toalettre, és együtt megtöltik az áldott csészét. Utána tampont cserélnek egymáson (az olajcsere automatikus), és máris nem kell menni sehova. Főleg fejjel nem.

Arra is gondoltam, hogy az ajtó nyitása közben esetleg lefejelte a lámpát, mint kölyökszöcske a harangvirágot. Az is lehet, hogy az Activiás polc csókolta homlokon. Vagy csak nehéz napja volt, és sokan voltak a rendelőben. Illetve egy pasi vagy egy másik (ez már egy harmadik másik) van a hálószobában.

Szólj hozzá

reklám vicc gyógyszer szánalmas gagyi fejfájás ibustar