2012. már 31.

Doktoratlanítás

írta: Mark yhennon
Doktoratlanítás

Március 29.
Pitt Schmált megfosztották,
ezt a hírt megosztották.
---


A Nemzet Tolla dr.-ként szállt föl Szöulban a repcsire, de 22:20-kor, az I. Galaktikus Liszt Ferenc Budapest Airport Urgarn Repülôtér Magyar Kifutópályán már csak mint Sch Mit Tesz Isten Palimadár fog leszállni.
Szállunk rendelkezésére... (indulhat a Malév szignál)
---
Nyílt levél Schmitt P. áldoktornak
Kedves Köztársaság Nélküli Elnök Úr!
Most, hogy a Diploma fedőnévvel ellátott dekrétre már nincs szüksége, rimánkodva kérem, hogy ne dobja azt a kukába, hovatovább: a Sándor Palota búboskemencéjébe avagy kandallójába. Adja nekem ajándékba.
Indoklás: szociálisan érzéketlen I. Zorbán Viktor király (ezen a néven a Zelső) és b. neje, Tömjén Zsolt által hozott oktatási törvények miá' nekem úgysem lesz soha saját diplomám (ahogy immár Kegyednek sincs, ugyebár), viszont az illúziót magam is szívesen átélném olykor, amint az omladozó lakásomban épp éhen halni készülök.
Gyalázatos szolgája: Mark'yhennon
---
Március 30.
Tarlós Pitymorgó véleménye az, hogy a múltat nem kell bolygatni, mert az Shit Pálnak rossz. Na EZÉRT nem szavazták meg az ügynöktörvényt sem.
Sôt: készül egy új törvény is, ami kimondja, hogy az archeológiát be kell tiltani. Nincs többé egyiptológia, sumerológia, stb. Reméljük, a jövôkutatás kitart még pár hétig...
---
Tarlód Pintyô: "a gésrôdner és az ügyészség ne kutasson bũnözôk után, mert lehet, hogy egy mocskos tolvaj leleplezése több kárt okoz az országnak, mint a kommunista rendszer 40 év alatt, Sólyom Lászlóval kiegészülve. Temessük el a múltat. Én is elásom magam, mert a múlt csökevényes szökevénye vagyok. Uff, beszéltem."
---
- Halló, Pál? Pityu vagyok a Városházáról.
- Szevasz Pestám! Most mondd meg, hát nem visszavonták a diplománat?
- Ne bassz rá se, keveseknek adatik meg, hogy kétszer van diplomaátadó. Bár ez most inkább ~visszaadó, de mindegy.
- Szerinted mit csináljak? Vitya nem adott semmi utasítást...
- Mondd le az összes programod. Gyere át ide, bebaszunk és megfogdossuk a bögyös titkárnôt.
Így esett hát, hogy A Nemzet Tolla lemondta összes mai programját...
---
A HVG a legnagyobb ellenzéki párt.
HVG rulez, HVG-t köztársasági elnök-vezérigazgatónak!
=)
---
HasselHoffMann Rózsa kijelentette: A Zembere Kembere nem marad diploma nélkül. Az Oktatási Manusztériumban már nyomtatják a dokumentum másolatát. Ha bárki emiatt tiltakozni merészel, HasselHoffmann ülôsztrajkba kezd. Ô lesz az ÜlôHoff.
---
Zorbán Viktor király (ezen a néven a Zelsô) és b. neje, Tömjén Zsolt bejelentette, hogy a Parlament még ma megszavaz egy visszamenôleges hatályú joghézagot, így a Nemzet Tollának nem kell majd lemondania.
---
"Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül."
A hatás megvolt. Pali bácsi plágiumának hatása messze gyũrũzik.
Alkoss. Technikailag a Ctrl+C és Ctrl+V is alkotás.
Gyarapította eddig is az aláírt (amúgy hülyébbnél hülyébb) tv.-k számát, valamint a netes folklórt.
Ha nem is fényre, de a haza derül. Bár ezt, ahonnan én jövök, úgy mondják: kínomban nevetek. De sírni volna kedvem.
---
Tudjuk, hogy a Zországban sorra szũnnek meg a munkahelyek, de kérjük a munkáltatókat, hogy biztosítsanak álláslehetôséget ennek a bukott köztársasági elnököknek, hátha hamarabb elmegy a picsába.
---
Mi, a Magyar Köztársaság állampolgárai követeljük, hogy Pirézia azonnal ajánlja föl kösznevetség tárgya elnökünknek a politikai memedékjogot!
---
Már csak 10 egység (így mondom, hogy egység, hogy a CIA ne tudja megfejteni), és kiderül, hogy Pálfordul vagy esô után bekaphatja mindenki... Izgalmas kérdések ezek, asszem mindjárt be is nyomok egy felest. =)
---
Még nem késô szavazni. Küldd az Igen, Nem, Talán, Hogyne vagy a Megafaszomat szót a 06-30-229-5468 számra, és izgulj velünk a közvetítés alatt. Ha helyesen tippelsz, vehetsz egy kockacukrot.


Apa kezdôdik... a trévétorna... Szurkoljunk együtt: hajráf Pali, hajráf Pali, hajráf P...
Mintha metálkoncerten lennél: elô a Zördögvillákat, rázd a fejeden a hajad és ütemesen kiáltsuk együtt: Pál
Pál
Pál
Pál
Pál...
---
Ezek után civilizált vagy akár civilizálatlan ország képviselôje csak saját maga lejáratása árán találkozhat Pállal. Kíváncsi leszek, ki vállalja be... =\ Szégyen és gyalázat...
---
Tájékoztatok mindenkit, hogy továbbra is egy korrupt, tolvaj szemétláda maradok, és nem mondok se le, se fel. A doktori címemtôl sem válok meg. Akinek nem tetszik, azt a TEK és a NAV majd értesíti.
Üdvözlettel dr. Mark'yhennon

Szólj hozzá

köztársaság plágium szégyen összefoglaló gyalázat sote elnök schmitt pál köztársasági pálgium szánalma