2006. ápr 18.

Szeretet <--> gyűlölet

írta: Mark yhennon
Szeretet <--> gyűlölet

Kicsit szingli, kicsit meleg


Szingli hordákat említett valaki? Jól hallottam? Az ősmagyar, ultrakeresztény, hiperkonzervatív? Szingli hordák azért lehetnek, mert az egykeresős családmodellt felváltotta a kétkeresős családmodell. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen, mint tudjuk, a háborúknak az a sajátossága, hogy az erős férfiakat elviszik a csatába, ahol azok szépen meghalnak. Igen ám, de addig is kell valakinek melóznia a gyárakban. Hoppá! - villan fel valamelyik gyáros-iparos elméjében az isteni szikra - hiszen a nők itthon vannak, ők nem mentekj a csatába. Felveszem őket.
Igen ám, de a háború nem tart örökké, hazatérnek az életben maradt férfiak, és nincs munkájuk. - Eh, nem gond.  - simítja meg ismét őszülő halántékát a gyáros-iparos - nem küldöm haza a nőket, hanem lejjebb nyomom a béreket, és megversenyeztetem a féri munkaerőt a női munkaerővel. Aki kevesebbért többet dolgozik, az maradhat.
Mivel ebből a pénzből már az asszony nem tud otthon maradni, hogy a családi tűzhelyet őrizze, ezért mindkét félnek dolgoznia kell. Így jön létre az óvóda.
Később már a nők nem szenvedhetik, hogy őket kisemmizzék, azért emancipációt követelnek (mégse mennek a csatába... nem értem, na mindegy), aminek egyenes következménye, hogy a karriert építő nő már nem szül gyereket. A neki rendelt társa ezért, bár lehet, hogy együtt élnek, nem veszi el feleségül, nem csinál neki gyereket, stb.
És ha ez sok embernél így van, akkor létrejön (az agyoniskolázott, őskeresztény, ősmagyar, őskonzervatív politikus megfogalmazása szerinti) szingli horda, amit tűzzel vassal irtani kell.

Szóval, egyes politikusoknak elegük van a "meleg tisztességből".
Azt hiszem, én nem vagyok rossz ember, vagy legalábbis nem rosszabb, mint egy hetero. Ugyanúgy megdolgozom a napi hamburgerrevalómért, mint bárki más. Nem lopok, nem csalok, nem ölök embert, tehát rendelkezem azokkal az erényekkel, amelyek az Istenem számára kedvessé tesznek (remélhetőleg :)). És, a félreértések elkerülése érdekében, nem bújok ágyba mindenkivel/akárkivel. Másfelől: az Úr meghagyta, hogy szeresd felebarátaidat. És a csapból is az folyik, hogy a szeretet így, a szeretet úgy... de ezek szerint szeretet és szeretet között is van különbség. Ha két azonos nemű ember szereti egymást, az bűn. Akkor is, ha nem gyűlölik a másik nemet. Ez azért paradox, mert a hatályos törvények szerint nem tilos szeretni, viszont gyűlölködni igen. Ki tud itt kiigazodni. Szóval, a szeretetemmel nekem bújkálnom kell, üldözöttnek kell éreznem magam, mert az egyes politikusok kényes-finnyás ízlésének nem felel meg.

Ki érti ezt?

Szólj hozzá

politika fidesz meleg mikola semjén szingli hordák