2006. júl 24.

Horrorfilmek

írta: Mark yhennon
Horrorfilmek

Azt hiszem, el kellene mennem Dilivúdba producernek, mert ilyen sziporkázó ötletekre nem lehet nemet mondani.
Az elmúlt időszakban egyre-másra jelentek meg idétlenebbnél idétlenebb, röhejesebbnél röhejesebb horror(?)filmek. Az alkotók előszeretettel adják geometriai alakzatok nevét az alkotásoknak. Például a Gömb, amely arról szól, hogy találnak a tenger mélyén egy gömböt, ami a rémálmokat váltja valóra. Vagy a kör, ahol egy fésületlen luvnya kimászik a tv-ből.

 

Ezeken felbuzdulva arra gondoltam, hogy készítsünk mi is klisékből filmet. Lehetne az első például a Paralelogramma. Kell hozzá egy szörnyen borzasztó izé, amiről a végén kiderül, hogy ember volt valaha, meg egy sötét, fény nélküli helyiség, ahol a dicsőséges és hősies amerikai átlagpolgárok két órán keresztül bolyonganak. Lehetőleg paralelogramma alakú terem, vagy hasonló.

 

Másik forgatókönyvem a Trapéz. Egy mindig vidám bohóc családját felfalják az oroszlánok, ettől a bohóc megzakkan, és elkezdi gyilkolni a cirkusz látogatóit.

 

A Gúlában egy veszett múmia szabadulna el, ám mindenki legnagyobb megdöbbenésére nem öldökölne, hanem Jézus tanait terjesztené, ezért az összes egyház el akarná tenni láb alól.

 

Azt hiszem, el kellene mennem Dilivúdba producernek, mert ilyen sziporkázó ötletekre nem lehet nemet mondani.

Szólj hozzá

film horror