2006. nov 19.

Álláskeresés - kiégve

írta: Mark yhennon
Álláskeresés - kiégve

Egy hosszú év után, kissé kimerülve állást keresni...

Van az úgy néha, hogy az ember képtelen bármihez is hozzáfogni. Talán a hozzáfogás még menne is esetleg, de normálisan végigcsinálni egy munkát már nem megy. Valami ilyesmi állapotban leledzem most. Egyszerűen semmire nem vagyok alkalmas. Talán azért, mert nincsenek biztos pontok az életemben. Ezen kívül, kicsit hosszú volt az év, alig voltam szabin, még van, ha jól számolom 1-2 hét kivehető szabadságom.

Úgy néz ki, hogy hétfőn beiratkozom autóvezetői tanfolyamra, hogy legyen jogsim. Talán az változtat ezen az egészen. Az most biztosnak tűnik, hogy munka nélkül nem maradok. Találtam munkát, olyat, amit szívesen végeznék, és nagyon közel is van, mert ki se kell mozdulni a városból, ahol lakom. De közben mást akarok.

Fel van ajánlva csak nekem egy hely a Balatonnál, Veszprémtől nem messze, ahol lakhatnék, ehhez viszont arrafelé kellene munkát találnom. Úgyhogy most erre trenírozom magam. Költözni akarok. Oda. És ott élni és dolgozni. Ezzel az egyetlen probléma, hogy az Interneten Budapesti állásokon kívül csak nagyon kevés vidéki található. Ezért az összes ismeretségemet latba kell vetnem, hogy egy Veszprémhez közeli munkát találjak.

 

Szólj hozzá

munka állás munkanélküli kiégve