2007. máj 09.

Különvélemény

írta: Mark yhennon
Különvélemény

Szóval itt ez a kiáltvány, ami néhány ponton ellentmond a szerzőjének.

Rögtön az első mondat: "A szavak és a tettek erőszakot szülhetnek, de példát is mutathatnak." Ezt a mondatot nem gondolta végig az elmúlt 6 évben. De nem csak úgy egyszerűen nem gondolta végig, hanem naponta kétszer! Esetenként háromszor.

"...eddigi történelmünk legembertelenebb, legelvetemültebb tettét..." Na persze, ártatlan milliókra atombombát dobni igen hősies cselekedet volt ehhez képest. De most azt nem szabad szóba hozni, mert tövig benne van a nyelvünk az USA seggében.

"Ezért figyelmeztetünk a beszélők felelősségére..." Amit következetesen nem hall meg.

"... zéró tolerancia ... mindazokkal szemben, akik ... különbséget tesznek ember és ember, magyar és magyar között." Ezt mondjuk az igazságszolgáltatásban kéne elsőként bevezetni. Tudom, ijesztő a gondolat, hogy az egész Országgyűlés börtönbe vonuljon, de azért kipróbálhatnánk. Legalábbis az általuk hozott törvények alapján. Ha valaki netán nem emlékezne kristálytisztán, olvasson utána a nemrégiben történt milliós költségtérítéseknek.


Nem tagadom a holokausztot. És nem azért nem, mert börtön jár érte. De ettől a szájtépő, képmutató magatartástól már a hányinger kerülget. És ha kell, akár bíróság előtt is hajlandó vagyok hányni.

Szólj hozzá

vélemény politika gyurcsány kiáltvány holokauszt