2007. sze 13.

Környezetbarát orosz tömegpusztító fegyver

írta: Mark yhennon
Környezetbarát orosz tömegpusztító fegyver

stock photo : cell phone dialing button

Üdvözöljük Önt a Vérontás Kft. telefonos menüjében. Ha Ön Oszama bin Laden, akkor sajnálattal közöljük, hogy csak egy esetleges újbóli hidegháború esetén fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot, addig ne is próbálkozzon. Kérjük, válasszon az alábbi menüpontok közül:


In english, please press 9.

Környezetbarát atombomba:
1-es gomb.
Igényt tart-e Oroszország az Északi-sarkra, és azt fegyverrel is hajlandó-e elfoglalni?: 2-es gomb.
Hány "mosolycserét" kívánnak még végrehajtani az idén orosz harcirepülők az amerikai támaszpontok közelében?: 3-as gomb.
Megveszi-e Oroszország a komplett európai olajpiacot készpénzért, azonnal?: 4-es gomb.
Ha Ön el akarja adni Magyarországot, nyomja meg az 5-ös gombot, ha csak az ország termékeit, úgy sajnálattal értesítjük, hogy legfeljebb a MOL és a Budapest Airport értékes számunkra. Ha ezek valamelyike, vagy mindkettő eladó, nyomja meg a 6-os gombot.
Figyelmébe ajánljuk új termékünket, az egérízű macskaeledelt is. Ha kíváncsi erre a termékünkre, nyomja meg a hetes gombot.
Új takarítószer-családunk bemutatásához
válassza a 8-as gombot.

Ha leteszi a telefont, mielőtt bármit is meghallgatott volna, ne csodálkozzon, ha arra ébred, hogy hatszor hátbaszúrta magát menekülés közben.

Köszönjük, hogy minket választott!


 




Köszönjük, hogy érdeklődik legújabb termékünk, a környezetbarát vákuumbomba iránt. Csak azért mondtuk a menüben, hogy atom, mert azt akarjuk, hogy hallgassa meg mondandónkat.

Legújabb találmányunk, az úgynevezett vákuumbomba felér az atombomba erejével, ám nem hagy maga után radioaktív szennyeződést. Az úgynevezett kétlépcsős szerkezet első robbanásakor nagy felületen szétszórja a robbanóanyagot, amely ezután öngyulladással, vagy újabb detonációval élesedik.

Az orosz fejlesztésű bomba a beszámolók szerint négyszer erősebb, mint az Egyesült Államok által tervezett, a "bombák anyjának" nevezett MOAB. Az amerikaiak névadására reagálva mi a "bombák atyjának" kereszteltük a magunk vákuumbombáját.

Gyilkoljon Ön is hatékonyan és környezetbarát módon. Rendelje meg termékünket most az 1-es gomb újbóli megnyomásával.

 

Szólj hozzá

orosz tudomány technika fegyver bomba vákuum vákuumbomba