2007. dec 13.

Béreljen nyaralót!

írta: Mark yhennon
Béreljen nyaralót!

Örömmel értesítem, T. Olvasóm, hogy új vállalkozást indítottam, amelyet itt és most be is mutatnék Önnek.

 



A szolgáltatás neve: Béreljen nyaralót!

A szolgáltatás végrehajtója: jómagam, szükség esetén további személyeket is alkalmazásba állítok, korlátlan számban.

A szolgáltatás lényege:

Ön már annyit nyaralt? Úgy unja, hogy minden évben nyaralnia kell menni? Elege van abból, hogy a felesége/férje mindenért hisztizik a szállodában? Jobb elfoglaltságot is találna, mint hogy nyaraljon?

Itt a megoldás!

Béreljen fel, és én teljes körűen, garanciálisan átvállalom Öntől a nyaralás minden terhét. Az utazástól a pihenésig és a visszaútig mindent magamra vállalok.

Önnek egyetlen dolga van: befizetni az utazás minden költségét a tetszőlegesen választott utazási irodába, tetszőleges utazásra, majd előre megfontolt szándékkal otthon maradnia.

Ha fényképes emléket szeretne a nyaralásról, az sem probléma. Ön ad egy fényképezőgépet, és mindent lefotózok, amit csak akar. A fotókon látható személyek a későbbiekben tetszőlegesen megváltoztathatók Photoshoppal. Így az Ön feje akár egy Adonisz testéhez is csatlakozhat a görög tengerparton!

Konferenciaturizmust is vállalok! Elmegyek Ön helyett bármilyen unalmas értekezletre, és garantáltan jól fogom érezni magam. Sőt! Felár nélkül kivonatolom a tárgyaláson elhangzottakat.

Ne habozzon!
Írjon még ma, mert lehet, hogy holnap már nyaralok!

Szólj hozzá