2008. jan 12.

Új sablonok a Blogteren

írta: Mark yhennon
Új sablonok a Blogteren

Összeszedtem néhány sablontervet.

Az első lehetne egy Live nevű, ami a Windows Vista/Windows Live színvilágához hasonló lenne. Végeredményben minimáldizájn, fehér alapon némi kékes-zöld hatással, egyszerű fekete betűkkel.

Aztán egy Dark témájú is kellene. 

A Flowers örök téma (virágok; a legklasszikusabb valamilyen fehér-sárga színű virágokból, emellett más színűekkel más sablonok hozhatók létre; pink, kék, barack, cseresznyevirág, stb.)

Kellene egy Fantasy témájú is, ami nem sötét! Arra ott a Dark téma.

A Wild-east téma azt hiszem, magért beszél. (Legalábbis remélem.)

Alapvető lenne egy Techno-sablon, ami fémes, elektromos hatású lenne. E mellett egy Silver sablon is nagyon mutatós lehetne.

Egy felülről lefelé narancs-sárga-zöld színű Nature téma szépen mutatna. Emellett lehetne egy sima Nature (zöld hatású) is. A természethez hozzá tartozik a kék is, így egy Sky témájú sablon is jó lenne.

Ebben az emós világban szerintem lenne kereslet anime/manga sablonra is. Ezt meg lehet csinálni külön fiúsra/lányosra.

Egyre több orvosi blog van, ahogy látom, elképzelhetőnek tartanék egy Science típusú sablont is. És ha már Science van, akkor Fiction is lehet.

Néhányat elkészítettem vázlatosan. A többit azért nem, mert bármilyen szedett-vedettnek tűnnek is az alábbiak, elég sokáig tart megtervezni. Ezek persze eléggé egyszerűek, és így talán kissé semmitmondóak, de remélem, hogy ha másra nem is, de gondolatébresztőnek megteszi.



Szólj hozzá

blogter sablon új