2008. feb 21.

A melegek miatt van minden

írta: Mark yhennon
A melegek miatt van minden

Utraortodox = ultrahülye? A melegek miatt rengett a föld? Eldobtam az agyam.

Hír:

"
A homoszexualitás földrengést okoz

Legalábbis egy ortodox zsidó képviselő ezt állította a Talmudra hivatkozva a Knesszetben szerdán. Izraelben 1998 óta nem bűn melegnek lenni.
Egy ultraortodox izraeli képviselő szerdán azt állította, a homoszexualitás földrengéseket okoz, és egy esetleges katasztrófa elkerülésének egyik módja az lenne, ha kevesebb szodómiát bátorító törvényt hoznak, közölte az AFP francia hírügynökség.
A képviselő egy parlamenti bizottság előtt mondta mindezt. A bizottság azzal foglalkozott, hogy mennyire van felkészülve Izrael egy földrengésre.
A képviselő javaslata szerint a Knesszetnek meg kell vizsgálnia, hogyan akadályozhatják meg a szodómiát, így védve meg Izraelt a földrengésektől.
Slomó Benizri a Talmudra hivatkozva állította, hogy a földrengések és a homoszexualitás összefüggenek, így az utóbbi visszafogásával meg lehetne akadályozni az Izraelt veszélyeztető földmozgásokat.
A képviselő szerint kevesebb olyan törvényt kellene hozni, ami " támogatja a szodómiát és egyéb perverziókat, mint például a leszbikus pároknak engedélyezett örökbefogadást".
A parlament 1988-as törvénye óta nem bűn a homoszexualitás Izraelben, és azóta több, a melegek jogait biztosító jogszabály született."

Eddig a hír.  Az elmúlt időszakban elég sok természeti csapás érte a föld csaknem összes országát, és ez sok mindennek betudható, de hogy pont a melegek miatt lenne, ezt nehezen tudnám elképzelni. Szerintem inkább azért van, mert Izrael tárgyal a palesztin vezetéssel, és ha atombombát dobnának Palesztinára, soha többé nem lenne földrengés, se szökőár, se vulkánkitörés.

Bár az lenne a legjobb, ha a homikat (ahogy tanult kollégánk,
Dühös Dög találóan elnevezte a melegeket) átteleportálnák a Holdra. A palesztinokkal együtt.

Szólj hozzá

politika homoszexualitás izrael meleg zsidó földrengés ortodox