2008. júl 22.

(i)gazságszolgáltatás

írta: Mark yhennon
(i)gazságszolgáltatás

Az idei melegfelvonuláson lefotóztak jó néhány személyt, akik mindenféle dolgokat dobáltak a felvonulókra. Az előzményeket mindenki ismeri, mindenkinek van véleménye a témáról, ebbe most ne menjünk bele.

A rendőrség közzétette a http://www.police.hu/nyitooldal/cikkek/BRF-20080713_90.html címen a gyanúsítottak fotóit, és a lakosság segítségét kéri az elfogásukhoz. Történt pedig, hogy gyárigazgató apuka meglátta, hogy az ő kis magzatja is rajta van a rendőrségi honlapon. Nosza, több se kellett, betelefonált haver ezredes elvtárs-pajtásnak, és néhány ropogó bankjeggyel megtámogatta azon igényét, hogy az ő kicsi fiának fotóját vegyék le a honlapról. Így is lett (egyáltalán nem meglepő módon).

Ma Magyarországon nincs igazságszolgáltatás. Igazságtalanságszolgáltatás és gazságszolgáltatás van helyette. Tegye próbára Ön is!

(A fenti eset nem kitalált, tanúim vannak rá, hogy ez megtörtént. Hogy miért nem teszek feljelentést, azt pedig mindenki tudja, aki próbált már bármilyen ügyet intézni Pannónia kietlen hivatalaiban.)

Szólj hozzá

(i)gazságszolgáltatás