2008. sze 05.

Nők és férfiak

írta: Mark yhennon
Nők és férfiak

Magyarországon élni nem túl jó. Leginkább az általános körülmények miatt. Ebbe beletartoznak a politikai szemétségek éppúgy, mint a mentalitásbeli problémák, az egymásnak ellentmondó, betarthatatlan törvények. A magyar emberek többsége csalódott már az országban. Sokan ezért elmentek külföldre. Például Svédországba.



Ott azonban döbbenten konstatálták, hogy ott még szarabb az élet. A nőknek ugyanannyi joguk van, mint a férfiaknak (és nem csak papíron!), szabad társaságba menni azonos nemű partnerrel, és ahol a család feje az, akinek a legtöbb a sütnivalója.

Az egész ország egy botrány! Annyira botrányos, hogy még mindig király uralkodik az országon! Fel tudjátok ezt fogni? A XXI. században, az Európai Unió keretein belül még van király! És az életszínvonal... hát arról már ne is beszéljünk. Hogy egy nő is pironkodás nélkül vesz gumióvszert a gyógyszertárban, az még semmi. De akár a szupermarketben is csak egyszerűen leemeli a polcról, és a többiek rá se hederítenek! Maga a fertő!

Arról már nem is merek szót ejteni, hogy a két szülő közül az marad otthon gyesen, akinek kevesebb a fizetése. Ezt ők azzal magyarázzák, hogy így gazdaságosabb. De kérdem én: ki nem szarja le, hogy a gyereknek nélkülöznie kell? A lényeg az, hogy az apának kell dolgoznia (még akkor is, ha negyed annyit keres, mint az anya), az anyának otthon lenni, és nevelni a gyereket és vezetni a háztartást. Mert az mégsem járja, hogy egy férfi szájából hangozzék el egy ilyen mondat: - Kimostam, főztem vacsorát, voltam fodrásznál, de te észre sem veszed a fáradozásaimat. Szumma-szummárum: a magyar szociális háló azért sokkal jobb. Mert Magyarországon például van kedvezményes BKV bérlet a diákoknak.

Szerintem bojkottálni kéne a svéd multik termékeit. Mert az már tényleg mindennek a teteje, hogy egy olyan nívós cég, mint a Volvo, a Saab-Scania vagy a Gripen nőket alkalmazzon! Hát milyen világban élünk? És hogy egy nő politikus legyen...?! Ilyen még a mesében sincs. De ez még mind semmi, mert az öröklési szokásjog szerint ha a királynak csak lánya születik, ő lesz a királyNŐ, a férje pedig nem király, hanem csak főherceg! Skandalum, és gyalázat, hogy egy NŐ az ország feje. A férfinak kéne lennie.

Azért mindez a fertő meg is látszik az országon. Ezek ahogy élnek... az minősíthetetlen. Na, úgyhogy maradjatok szépen otthon, én meg majd itt, Svédországban népszavazást fogok kezdeményezni, hogy minden helyreálljon.

Ui.: Ööö... tegnap voltam színházban, de ott már az okádás kerülgetett. A színdarabokban NŐK is játszottak. Bezzeg Athénban és Rómában férfiak játszották a női szerepeket is. Most magamra zártam az ajtót, és itt visítok, hogy haza akarok menni a normális Magyarországra, ahol tökéletesen működik a demokrácia, és igen nagy a jólét. Brühühü....

Szólj hozzá

férfiak nők válasz gerakandi