2009. máj 03.

Anyák napja

írta: Mark yhennon
Anyák napja

Nemrégiben olvastam egy tanulmányt, ami a nőkről szólt.

Az volt a lényege, hogy nyugaton a nők egyre inkább kezdenek visszatérni a "hagyományos női szerepekhez", mint amilyen az otthon lévő, családot kommandírozó, gyereket nevelő státusz.

Egyre többen ébrednek rá arra, hogy bár szuper dolog a karrier, a siker, meg a hasonló baromságok, dehát egy nő számára az igazi boldogság az, amikor kis maszatgombócok rohangálnak a lakásban és/vagy a kertben; amikor este apa hazajön a munkából, és együtt ülik körül az asztalt, és van kinek főzni, van kiért aggódni, van kivel törődni.

Azt gondolom, hogy egy nő életének igazi célja, hogy anya legyen, Hiszek abban, hogy csak ez teheti igazán boldoggá őket.

Magyrországon nem kell tartani attól, hogy a háziasszony szerep hamarosan visszatér, ugyanis az itteni fizetések leginkább a vicc kategóriába sorolhatók, így sajnos muszáj mindenkinek egyformán dolgoznia, de azért bízom benne, hogy egyszer helyreáll az erőszakosan felborított, évezredek alatt kialakult rend, még akkor is, ha ez bizonyos érdekcsoportoknak nem is fog tetszeni.

Ezt a postot az Anyáknak ajánlom, szeretettel, és őszinte tisztelettel.


Szólj hozzá

anya napja anyák