2009. okt 25.

Borzongás helyett röhögcsélés

írta: Mark yhennon
Borzongás helyett röhögcsélés

Mit illik, és mit nem?

 

Halloween-i bátorságpróbát kellett kiállniuk a gyerekeknek Pécsett. Az RTL Klub Híradója szerint "... azt szerették volna, ha a gyerekek borzonganak, mint ahogy az Halloweenkor illik."

Igaz, hogy nem vagyok már egy mai csirke, vagy másképpen: öreg méregkeverő vagyok már, valószínűleg nekem ezért nem jelent semmit a Halloween, csakúgy, mint Bálint napja (másik nevén Valentin nap). Na de hogy (amúgy államilag és egyházilag nem elismert) "ünnepen" borzongani illik? Ilyet még az öregapám se hallott.

Amúgy a gyerkőcök nagyon jófejek voltak, baromira eszük ágában sem volt borzongani, viszont a tőlük elvárható lelkesedéssel tapizták végig a kígyókat, bogarakat, stb., amiknek a szervezők szerint "borzongatóknak" kellett volna lenniük.

Emlékszem, kölyökkoromban (akárcsak a húgom) minden koszt összefogdostunk, a szüleink meg csak legyintettek, kivéve, amikor a békát be akartuk vinni a házba. =) Valahogy számomra az tűnik normálisnak, ha egy gyerek kíváncsian megvizsgál mindent, ami csak az útjába akad, és nem az, ha borzong tőle.

Szólj hozzá

rtl ünnep híradó halloween szánalmas borzongás