2010. júl 14.

Mi jöhet még?

írta: Mark yhennon
Mi jöhet még?

"Amikor nyolc-kilencezer kilométerre élő honfitársakkal találkozom, néha azt érzem, lehet, ők jobb magyarok, mint akik Magyarországon élnek, annak ellenére, hogy évtizedek óta külföldön vannak." - Orbán Viktor

 

Ha a Király és b. neje így gondolja, akkor egyetlen megoldás lehetséges: fogja magát, meg a félig látens homi, másik felében fasiszta sleppjét, és takarodjon oda kormányozni. Remélem, vitt az ott élő magyaroknak NENYI-t is, hadd szokják az új rendszert (NER).


Megpróbáltam számba venni a kormány elmúlt havi marhaságait, de nem ment. Ennyi agymenést még életemben nem láttam. De ami (a fenti megnyilvánuláson kívül) kiverte a biztosítékot, az az, hogy fizessenek különadót a gyermektelenek. Csakhogy van ám itt egy (meg még vagy két tucat) nem is olyan apró bökkenő. Vegyük számba az eshetőségeket.

- Valakinek meghalt a gyermeke. Neki nem elég kín ez, még adót is kivetnek rá?
- Meddő személy, aki abba rokkan bele lassan, hogy hiába próbálkozik. Őt milyen jogon sarcolják meg, mikor a meddőségi kezelése egy vagyonba kerül?
- A melegekkel szemben ez többszintű diszkrimináció. Ugyanis, bár sokan közülük szívesen vállalnának gyereket, akár örökbe fogadva is, a hatályos törvénykezés még a házasságot sem engedélyezi számukra.
- Mondjuk, hogy bekövetkezik az adóztatás, emiatt több lesz a születés. Mennyi is a munkanélküliség jelenleg? (Segítek: 11,4%, vagyis durván egymillió fő). Ha azok a gyerekek felnőnek, mi a rossebet fognak kezdeni magukkal? Segélyen fognak tengődni csak azért, mert valami elmebeteg családterror alapítvány kitalálta ezt a baromságot?
- Továbbra sem világos a lakosság (jelenleg) 20%-át kitevő romák integrációja, akiknek a száma egyre nő a lakosság egészéhez viszonyítva, de a megélhetésük egyáltalán nincs biztosítva.
- Mi van akkor, ha valaki nem 24 évesen, hanem 35 évesen szül. Akkor visszakapja az adóját?
- Az, aki árvaházba, állami gondozásba, örökbe adja a gyermekét másnak, tekinthető e úgy, hogy szülő, akinek nem kell adót fizetnie?
- És a legsúlyosabb kérdés: mire, hova vállaljon gyereket az ember fia/leánya, amikor otthona nincs, a bank bármikor (hatósági közreműködéssel!) kirakhatja a lakásából?

 Rettegve várom, hogy mi lesz a következő hülyeség, ami eszükbe jut. És igaz, hogy később ezeken a törvényeken később finomítanak, de már az eléggé aggasztó, hogy egyáltalán ilyesmi felmerül bennük. Ez azért jól jellemzi a szellemi szintet.

In memorial 1998-2002
 

Szólj hozzá

család gyerek orbán viktor adó nemzeti ner nenyi eszközkezelő