2010. aug 23.

Elmebaj (csak erős idegzetűeknek)

írta: Mark yhennon
Elmebaj (csak erős idegzetűeknek)

Tegnap az agyvihar újabb brutális támadásával kellett szembesülnöm.

 

 

 

Vannak olyan dolgok, amiket nem nagyon lehet innoválni, ettől függetlenül a termék gyártója mindent megtesz, hogy mégis innovatívnak tűnjék. Klasszikusan ilyen termék a WC-papír, ami arra van, hogy a fenekünkről letöröljük a fölösleges dolgokat. Kritikus esetben támadó fegyverzetnek is lehet használni, bár ez nem kecsegtet túl nagy hatásfokkal.



Van már illatosított WC-papír (ez esetben valójában nem magát a papírt illatosítják, hanem a hengert, amire föl van tekercselve az egész, és annak a szagát veszi át a papír), pihe-puha hatrétegű (ami vízzel érintkezve úgy megdagad, hogy eldugítja a lefolyót), és mintázott (például virággal, esetleg viccekkel, hogy legyen mit olvasni, stb.).




Valódi hiányt pótol azonban az aranyos kis macikkal díszített papíreszköz, ami első, de még második pillantásra is sokkolt engem. Nem is értem, hogy maradhattunk életben eleddig eme csodálatos találmány nélkül. Mert Juditunk szerint, ha az ivadék ül a bilin, akkor vagy ott kell ülni mellette, vagy el kell foglalni valamivel. Például letépni két kockát a macis WC-papírról, és máris kezdődhet a szerepjáték.

- Szia, én Brumi vagyok.
- Én meg Dörmikécske Tiszakécskéről.
- És mit csinálsz itt?
- Velem fogja kitörölni...
- Úristen, beletörli a bundánkba? Meneküljünk!...

(Szintén Judit mondta, hogy amikor macis zsebkendője volt, nem merte belefújni az orrát, olyan kis nyunyimunyi volt. =) Érthető is: hát hogy néz az ki, hogy a saját fikámat átfújom egy grizzly orrába?)

Macis WC-papír  

Várom a napot, amikor végre eszébe jut egy fejlesztőmérnöknek, hogy ne csak nyomat legyen a mackócskácska, hanem 3D-ben dombornyomott, és a szőrzete ragasztott plüssből legyen. Garantáltan semmivel össze nem téveszthető élmény lenne. Mintha a macskámmal törölném ki, viszont nem karmolja össze a püspökfalatomat.

Viszont van egy jó hírem is: Kata nem fogaz! Se közben, se előtte, se utána. Viszont a cuki macik bundájába, arcába és szemébe fogja törölni. Hol vannak ilyenkor az állatvédők? =)

Nem fogaz  

Szólj hozzá

vicc humor poén wc papír elmebaj agyrém wc-papír