2011. júl 28.

Who the fuck is Thomas Melia?

írta: Mark yhennon
Who the fuck is Thomas Melia?

De tényleg, ki a fasz lehet az a Thomas Melia?

 

Deutsch Tamás ismét nagyot alakított. Az, hogy nem ismer név szerint minden amerikai külügyi államtitkárt, alapvetően nem probléma. De a nemzetközi diplomáciában ez a hangnem elfogadhatatlan. Csodálkozom, hogy nem kérették be azonnal a washingtoni magyar nagykövetet egy kis baráti csevejre.

Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy Viktor király (ezen a néven a Zelső) feltehetően Washingtonban is kiosztott már pár kokit és sallert (nyilván e-mailben elküldte ezeket Obamának) csak a miheztartás végett, és azóta az amerikai kongresszus és a Fehér Ház teljes apparátusa lapítva sunnyog, ám most porszem került a gépezetbe.

Miután szétosztották a(z e-mailben megérkezett) kokikat és sallereket, kinek-kinek érdemei szerint, Meliának nyilván már nem jutott belőle. Vagy éppen szabin volt, és ezért elfelejtették, hogy neki is kéne juttatni belőle egyet legalább. De schebaj, el'társak, schebaj! Az apparát éjt nappallá téve dolgozik, és egyformán juttat a szarból mindenkinek, így hát tweeten lett küldve egy újabb csokréta.

Mert végülis ki a fasz az a Thomas Melia, nemde? És egyébként is: ki a faszom az az Amerikai Egyesült Államok?

Én teljes mértékben egyet értek Tamással. Abszolút. Az egyetlen kifogásom, hogy túl finoman fogalmaz. Ha én lennék a szóvivője vagy a szövegírója, bizony mondom néked a valót, nem bánnék ennyire választékosan a szavakkal. Rögvest azt kérdeztem volna:
"Ki a faszomból kirángatott véres geci vagy te az Úrban, Thomas Melia?"
Vagy:
"Anyádnak ugassál holdtöltekor, te szájbabaszott ribanc!"

Amúgy nem állnék meg itt. Obamának is felhívnám a figyelmét, hogy jó lenne, ha a habzó szájú pincsikutyáját visszafogná:
"Hát gondolkozzál már, negró barátom, hogy kinek jártatod a pofád, baszd meg!"


Update:

Névtelenséget kérő forrásunk úgy tudja, hogy maga Viktor király hívta fel Obamát, és közölte: "elküldöm a tanítványomat, Darth Mol-t, ő majd elintézi ezt az ügyet."

Íme, Darth Mol:

drth_mol

Szólj hozzá

amerika usa fehér ház külügy deutsch tamás thomas államtitkár melia