2013. máj 26.

NND - avagy a Nagy Nemzeti Dürrögés

írta: Mark yhennon
NND - avagy a Nagy Nemzeti Dürrögés

Egy újabb nyugger-bulival színesedett a Fidesz-rendezvények amúgy sem szegényes palettája. 

A Békemenet, a Nemzeti Kokárdamutogató Nap, és egyéb nyalánkságok után végre egy újabb el-ké-pesz-tő furfangossággal rukkolt elő hőn szeretett gazvezírünk, Zorbán Viktor király (ezen a néven a Zelső) és b. neje, Tömjén Zsolt. 

Immár nem csak a felsőoktatást finanszírozzák államilag, hanem a párválasztást is. Fent említett kormányfőnk, b. nejével valamint Tövis Nélküli Rózsával egyetemben (ez nem az az egyetem) kitalálta, hogy ezek a mai fiatalok még ahhoz is teljesen hülyék, hogy hatékonyan szexeljenek, ezért létrehozták a Nagy Nemzeti Dürrögés eseményt. 

Az volt az elképzelés, hogy erre majd tömegével vonulnak a fiatalok. Ezzel szemben csak kisgyermekes anyukák és egy kamionnyi nyugdíjas vette a fáradságot, hogy a farhátpörkölt után, de még a Barátok közt (ez a barát nem Tömjén Zsolt barát, hanem egy másik) előtt elcsatangoljon a Várba párt keresni magának. Igen, ilyen rohadékok ezek a mai fiatalok: nem hajlandók táncolni menni elhivatott kormányunk hívására. Pedig ott várja őket a finom limonádé (nem ám kokakólamámorban fetrengős buli ez!), a krumplicukor meg Gedeon bohóc, sok piros léggömbbel.

Bezzeg a nagyiék! Azok aztán tudják, hogy kell élni! Már ott is vannak, csak úgy ropják, elöl járja János bíró gombos dolmányában, hátul járja Mári asszony csipkés rokolyában.



Természetesen a holnapi újságok óriási szalagcímeken fognak ömlengeni az esemény sikerességéről, így legközelebb sem lesz dubstep, goa, metál, rock, trance, hip-hop, s valahány név a naptárban, ami ugyan nem versenytánc, de az ember kiereszti magából a felhalmozott feszültséget, és egy-két sör után már ismerkedni is mer ezalatt.

Arról persze senki nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy melegeket szívesen látnak-e az eseményen, vagy egyáltalán engedik-e belépni őket.

Ezzel szemben a gésrődneR előszeretettel zavarja szét azokat az eseményeket, amelyeket a fiatalok maguknak szerveznek, ott jól érzik magukat/egymást, és ahol senki segítségére nincs szükségük, mert anélkül is tudnak bulizni. 

Szólj hozzá

politika orbán fidesz szánalmas nagy semjén nemzeti nnd dürrögés