2006. már 17.

Microsoft Origami Project és egyéb csacskaságok

írta: Mark yhennon
Microsoft Origami Project és egyéb csacskaságok

Előzmény: Felhívtam a Microsoft Ügyfélszolgálatot, és megkérdeztem, hogy mikor les kapható az Origami. A hölgy nagyon kedves volt, de nem tudott semmit mondani. Viszont elkérte az e-mail címem, és az alábbi tájékoztatót kaptam:

Előzmény:

Felhívtam a Microsoft Ügyfélszolgálatot, és megkérdeztem, hogy mikor lesz kapható az Origami. A hölgy nagyon kedves volt, de nem tudott semmit mondani. Viszont elkérte az e-mail címem, és az alábbi tájékoztatót kaptam:

"Kedves !

Kérdését továbbítottam a Microsoft Magyarország termékfelelősének, aki arról tájékoztatott, hogy egyenlőre sajnos nem állnak rendelkezésre pontos információk (hozzávetőleges árat tudott csak megadniŰŰ; €500).

A termékvásárlás vonatkozásában jelenleg a http://www.microsoft.com/windowsxp/umpc/howtobuy.mspx webhelyen található információk érhetőek el.

Általános információk az alábbi weboldalon találhatóak:
http://origamiproject.com/default.aspx

Türelmét ezúton köszönöm!

Üdvözlettel:
Algács Ilona
Szoftverinformációs Tanácsadó
Microsoft Magyarország Ügyfélszolgálat
Microsoft Kereskedelmi Támogatás

Tel:    +36 1 267 4636
Email:  msinfo@microsoft.hu
Terméktámogatás az Interneten:
www.microsoft.com/hun/support
Biztonsági Frissítések:
http://www.microsoft.com/protect
Microsoft biztonsági közlemény: Amennyiben még nem telepítette a megfelelő
javítást a Microsoft Security Bulletin MS04-011-ban szereplő biztonsági réshez, akkor javasoljuk, hogy az említett biztonsági hírlevelet olvassa el és a számítógépe biztonságának érdekében ezt mielőbb tegye meg. A Microsoft Security Bulletin MS04-011-t a
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms04-011.asp címen találja, míg a javasolt frissítést a Windows Update oldalról tudja telepíteni a <http://windowsupdate.microsoft.com/> címen. A Windows Update keresője segít, hogy a jelenleg elérhető biztonsági frissítések a számítógépére fel telepítésre kerüljenek.

A Microsoft szintén javasolja az összes felhasználója számára, hogy látogassa meg a http://www.microsoft.com/protect oldalt és hajtsa végre az oldalon említett 3 lépést, hogy növelje a számítógépe biztonságát.

Célom, hogy ügyfeleink nagyon elégedettek legyenek, ezért ha Önnek bármilyen észrevétele van a munkámmal vagy a szolgáltatással kapcsolatban, akkor kérem ossza meg velünk az msinfo@microsoft.hu email címen vagy a +36 1 267 4636-os telefonszámon.

Megjegyzés: A levél tartalmazhat bizalmas információkat. Amennyiben a címzettek között nem szerepel az Ön neve vagy címe, kérem ne tegyen semmit a levél tartalmával kapcsolatban, ne nyissa meg a mellékletet, hanem kérjük lépjen azonnal kapcsoatba a levél küldöjével (elérhetőség fent).

A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülo költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetoségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók."

Mi történne, ha a Microsoft újracsomagolná az iPodot?


 
Szólj hozzá

microsoft origami