2006. ápr 30.

Pornófilm és ami mögötte van

írta: Mark yhennon
Pornófilm és ami mögötte van

Az Udinében rendezett Far East Film fesztivál hatodik napján egy tinidráma fiatal rendezője mellett az új japán filmet két szoftpornóban utazó direktor képviselte, akiket az Index is mikrofonvégre kapott. Egy megvilágosodott kurva megsemmisíti a világot, a híres színésznő testét felfalják a hullabogarak, közben kiderítettük, hogy Távol-Keleten is tojásfehérjéből készítik a műgecit. - írja az Index.

Sperma sűrített tejből

Az 5 millió jenes költségvetéssel készült film Japánban low-budgetnek számít, és csak azért lóg ki a hagyományos pinku eigák közül, mert 30 perccel túllépi a szokásos egy órás időkeretet. "A filmjeimben a barátaim barátai szerepelnek, akik gyakran pénzt sem kapnak az alakításokért. A Sachikót játszó nőt is így találtuk meg, neki ez volt az első pink filmje, bár pornóban már szerepelt. Az első kritérium az volt, hogy nagy legyen a melle, a második, hogy az arca egyszerre legyen buta és eszelős." Mint megtudtuk, a színésznő azóta teherbe esett. "W. Bush ujjától" - tette hozzá.

Mivel a pink filmek szexjelenetei nem valódiak, megkérdeztük a rendezőt, hogyan imitálják a cumshot-ot a forgatáson. "A spermát sűrített tejből, testápolóból és tojásfehérjéből keverjük ki, de a tojás gyorsan romlik, így az anyagot azonnal fel kell használni. A spermasugár irányítása a férfiszínész feladata, aki a megfelelő pillanatban hátulról betartja magának a műanyag csövet, ami a műspermával teli edényhez csatlakozik. A flakonból a rendező asszisztense pumpálja ki a fehér cuccot" - imitálta a mozdulatot a nemzetközi újságírógárda örömére.

A teljes cikk további érdekességeket is tartalmaz, érdemes elolvasni.

Szólj hozzá

film pornó pornófilm