2007. már 04.

Új játékok Messengerre

írta: Mark yhennon
Új játékok Messengerre

Beszélgetés közben egy kis játék még senkinek nem ártott meg. Éljünk a lehetőséggel. A Windows Live Messenger a beépített Dáma, Kővarászó, Pasziánsz verseny és aknakereső versenyen kívül további játékokat is tud futtatni. Ehhez nem kell mást tenni, mint megnyitni a Zone.com oldalt, bejelentkezni MSN felhasználónév és jelszó segítségével.


Keressük meg a (Messenger) ikont, és kattintsunk rá. A lapon lefelé görgetve jelenleg 25 Messengerben játszható játékot találunk. Ezek: UNO, Aknakereső verseny, Dáma, Tic Tac Toe, Bejeweled, Pasziánsz verseny, Póker, Hexic, Reversi, Sudoku, Biliárd, Puzzle, Sakk, Párosító játék, Mah Jongg, Luxor, Szerencsekerék (angol), stb.

A játék oldalán a  gombra kattintva elindul a játék telepítése. Erre azért van szükség, mert ActiveX vezérlők segítségével működik az egész. Előfordulhat, hogy játékonként 3-4 ablakban is engedélyeznünk kell a telepítést. Előfordulhat, hogy a telepítés csak Internet Explorer alatt végezhető. Várjuk meg, míg befejeződik a telepítés. Majd válasszuk ki a listából azt a partnert, akivel játszani szeretnénk.

FONTOS! A partnernek is telepítenie kell a komponenseket, de ez a játékmeghívás Elfogadás-ára kattintva automatikusan történik. A partnernek nem kell fölmenni a Zone.com-ra.


Végül, miután mindez megvan, kezdődhet a játékos csevegés.

Szólj hozzá

microsoft windows live játék messenger