2008. jan 17.

A Blogter új címlapjáról egy elképzelés

írta: Mark yhennon
A Blogter új címlapjáról egy elképzelés

Bár csak 1% körüli esélyt látok arra, hogy a Címlap ilyeténképpen alakuljon át, de amíg ez az 1% esély megvan, addig próbálok mindenfélét kitalálni. (Az esélyeket latolgatva: 30% esélyt látok arra, hogy egy része megvalósul ennek az elképzelésnek, és 70%-ot arra, hogy semmi, vagy szóra sem érdemes része megvalósul.)






Íme az új címlap látványterve, teljesen AJAX-os elképzelésben: a mezők áthelyezhetők, így teljesen testreszabható a kinézet. Némelyik mező bezárható (hangsúlyozottan nem mindegyik!) és/vagy felgördíthető, hogy ne foglaljon fölöslegesen helyet, illetve a mérete megváltoztatható.

Az eredeti elképzelésben volt egy linkajánló mező is, de azt valamiért kihagytam. Olyasmi lett volna, mint a Linkter, csak kockába foglalva, é mindenki számára láthatóan.



A beállítások elég egyszerűek: a nem bezárható mezők nem kapcsolhatók ki, de konfigurálhatók.

A szavazáshoz annyit: a visszaélések elkerülése érdekében elképzelhetőnek tartanám, hogy késleltetve jelenjenek meg a szavazások.

A Címlapon lévő, kiemelt blogokhoz beállítható lenne, hogy látszódjanak-e alatta a kommentek vagy sem, ezzel megvalósulhat azok álma, akik nem szeretnék, hogy a Friss hozzászólások között is szerepeljenek ezek a postok.




Ma kb. ennyit sikerült összehozni.

Szólj hozzá

blogter új