2008. aug 21.

Superhero

írta: Mark yhennon
Superhero

A Superhero a Pókember film paródiája.

A Superhero törnénetileg végigköveti a Pókember történetét, de valahogy nem az történik, ami a barátságos és közkedvelt nyolclábúval.

A főhős a Szitakötőember, aki mindent tud, csak repülni nem. És hálót lőni se. Meg nem is 100-as a pali, és minden és mindenki meghal körülötte. Nem lennék a rokona.

A szereposztás egyszerűen parádés, bár pl. Leslie Nielsen nem hozza a tőle megszokott nívót. Az embernek olyan érzése van, hogy őt csak a(z egyébként nem akármilyen hír)neve miatt vették be a bandába.

A poénok eszméletlenek. Az elején kicsit langyos, de sosem kényszeredett, de a végére könnyesre röhögtem magam (sajnos a saját vinnyogásomtól nem hallottam, hogy a további 7 azaz hét darab néző is így tett e - ennyien tartózkodtunk a teremben).

A film egy rövidebb jelenet erejéig elkalandozik az X-MEN irányába, ez kissé erőltetett, de azért szerethető. Nem biztos, hogy ezt a filmet moziba kell megnézni, mert ezer-sokszáz forintért talán más is akad a kínálatban, de egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

Szólj hozzá

film superhero