2008. nov 17.

A számlák be vannak fizetve

írta: Mark yhennon
A számlák be vannak fizetve

A sztárok a fejükre estek című műsorban hangzott el ez a mondat:
"...a számlák be vannak fizetve..."

A fenti mondat akkor hangzoitt el, amikor Kozsó hazatelefonált a barátnőjének (feleségének? szeretőjének? nem követem a "celebek" magánéletét, úgyhogy fogalmam sincs, ki volt az). A lényeg, hogy ő ezt fontosnak tartotta megemlíteni.

Talán elsőre kicsit viccesnek tűnhet, de az igazság az, hogy ez a magyar valóság. A legfontosabb, hogy a számlák be legyenek fizetve. Ellenkező esetben a szolgáltató (úgyis, mint: kiskirály, hatalmasság, kurvárafontosvalami) a saját jogaira hivatkozva csúnya dolgokat művel. Az ember a legcsekélyebb mértékben sem számít. Csak a pénz. Hogy az be legyen fizetve.

Egyébként néhány részt láttam ebből a műsorból, és meg kell mondjam, eléggé tetszik. Bár itt is előfordul, hogy mindenféle dolgokat kell megenniük a résztvevőknek, de még mindig emberibb módon zajlik ez (megsütve, megfőzve, stb., ráadásul olyan dolgokat, amiket a helyi lakosok amúgy is megesznek), mint az eddigi hasonló műsorokban, ahol tényleg csak az volt a cél, hogy a néző elokádja magát a karosszékben.
Szólj hozzá

afrika tv műsor sztárok