2009. dec 18.

Nyílt levél a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság Parancsnokának

írta: Mark yhennon
Nyílt levél a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság Parancsnokának

Olyan is csak nálunk, Itakában történhet, hogy gondatlan munkavégzésért elismerés jár. Mint ismert, kitüntetést kapott az a tűzoltó, aki engedélyezte az Alle megnyitását. Szintén ismert, hogy a nyitás napján több embert mető vitt el szén-monoxid mérgezéssel. Ezért nyílt levelet intéztem a Parancsnokhoz, amelyben felkértem, hogy magrázza el a helyzetet.

 

 
 
 
Tisztelt Parancsnok Úr!
 
Megdöbbenten olvastam a Tűzoltóság honlapján az alábbi tájékoztatást:
 
A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság Parancsnoka dicséretben és jutalomban részesítette az Allee Újbudai Városközpont épület együttesének használatbavételi eljárásával kapcsolatos feladatok elvégzése során nyújtott kiemelkedő szakmai munkája elismeréséül Badonszki Csaba tűzoltó alezredest, üdülési hozzájárulásban részesítette Péter András tűzoltó századost. (http://www.tuzoltosagbp.hu/reszlet.php?mit=4834&tabla=hirek)
 
Kérem, magyarázza meg, hogy kaphatott valaki kitüntetést egy olyan építmény átadásáért, ahol több tucat ember a nyitás napján szén-monoxid mérgezést kapott, néhány napra rá újabb tucatnyihoz kelett mentőt hívni? (http://index.hu/bulvar/2009/11/16/allee/)
 
A fentiekkel kapcsolatban jómagam* és több más blogger is nemtetszését fejezte ki (pl.: http://vastagbor.blog.hu/2009/12/18/ez_ugye_csak_vicc), de biztos vagyok benne, hogy Önnek van magyarázata erre a szemérmetlen csalásra.
 
Válaszát ugyanerre az e-mail címre várom. A nyílt levél elolvasható a blogomban is.
 
 
Üdvözlettel:
 
Mark'yhennon
Szólj hozzá

levél nyílt tűzoltó jutalom parancsnok alle skandalum