2010. jan 29.

A leghülyébb társkereső adatlapok

írta: Mark yhennon
A leghülyébb társkereső adatlapok

Íme egy rövid kis válogatás társkereső profilokból.

 

Az elsőn a bemutatkozás: "Mi a faszt kell ide írni?" Végül is elképzelhető, hogy valakinek pont egy ilyen IQ betyárra van szüksége.

A második: "Nem szeretnék magamról írni..." Ilyenekkel tele van az oldal. Mellé még oda van biggyesztve, hogy "ismerj meg". Úgy elképzelem az ilyen emberek önéletrajzát: " Kedves Munkáltató! Nem szeretnék magamról írni, inkább vegyen föl és ismerjen meg. A legjobb lenne, ha MSN-en dumálnánk meg a dolgot."

A "csak normális pasikat keresek" kezdetű adatlapokkal Dunát lehet rekeszteni. De mi a normális? Én pl. totál abnormális vagyok, vagy egy kerékkel több jutott, vagy eggyel kevesebb.

A harmadik adatlapon "Inkább nem kommentálnám magam. Úgy se olvassa senki." Hát erre ráfaragtál, mert én olvasom. =) Egyébként ebből a fajtából is van egy raklappal.

A negyedik is típusnak mondható, és ez az, amitől falra tudok mászni: "megtaláltam a párom, nem keresek senkit". De akkor minek regisztrált?

Az ötödiken az van, hogy "ha valakit érdekel valami, kérdezzen". Engem például érdekelne, hogy miért drágább a benzin nálunk, mint Ukrajnában. Akkor most kérdezzem meg tőle? (Végül is miért ne?)

A hatodik típus pedig, amikor értelmetlen vagy weblapról másolt hibaüzenet, webcím vagy kódsor van beillesztve, aminek a legcsekélyebb köze sincs ahhoz a személyhez, akiről az adatlap szól.

Visszasöndörödve az első adatlaphoz, érdemes szemrevételezni, hogy az illető mennyi mindent elárul magáról. Gyakorlatilag megállapíthatjuk, hogy nem csak azt nem tudja, hogy mi a faszt kell ide írni, de még a saját jellemzőit is "No entry" értéken hagyta.

Nagyításhoz flötty a képre.

Válogatás a leghülyébb profilokból


És íme a 20 dolláros kérdés: a te társkereső adatlapodon mi szerepel?

Szólj hozzá

profil társkereső adatlap