2012. sze 01.

Emberiség ellen elkövetve

írta: Mark yhennon
Emberiség ellen elkövetve

Nem értem a lázadókat.

 

 

Az úgy volt, hogy Viktor király (ezen a néven a Zelső) és b. neje, Tömjén Zsolt telefoncsörgésre ébredt aznap reggel. Kuszaszem hívta őket, hogy egy kevés állampapírt el tudna adni Ezerbajdzsánnak, ha Ramil Sahib Safarov katonát kiadná Magyarország.
- Na de miért is van börtönben ez a derék katona? - kérdezte álmosan a király.
- Előre megfontolt szándékkal brutális kegyetlenséggel elkövetett emberölés minősített bűncselekményért. - tájékoztatta Sintér Sándor maffiaügyi miniszter és Hanta Csaba honvédelmi miniszter.
- És miért Ezerbajdzsán? - kérdezte tökeit vakarva b. neje, Tömjén Zsolt?
- Hát ötszáz meg ötszáz - fejtette ki álláspontját Kuszaszem.

Így történt tehát, hogy ma egy gyilkos szabadon, nemzet(köz)i hősként ünnepeltetve magát vígan issza a kumiszt egy sivatagi porfészekben. Éljen és virágozzék soká a Nemzet(köz)i Együttműködés Rendszere, és azt azt életre hívó I. Magyar Galaktikus Birodalom.

Végülis mi a baj azzal, hogy szabadlábra helyezték ezt az embert? Talán az, hogy az emberölés (a legprimitívebbtől a legfejlettebb társadalomig, gazdasági erőtől és bármilyen eszmétől függetlenül mindenhol!) köztörvényes bűncselekménynek számít? Ez is csak azt mutatja, hogy a Magyar Királyság élen jár egy újfajta politikai-gazdasági berendezkedés kialakításában. Ahol nincsenek szabályok, törvények, pénz sincs, csak Tömjén Zsolt, hasselHOFFmann Rózsa, Simliska Louis, Sintér Sándor, Tarlós Pitymorgó, Szalai Jézusmária, és mindennek a legtetején a királycsászárcézáristen: Zorbán Viktor király (Király Viktor, ezen a néven a Zelső). Körbevéve hűséges Viktoriánusokkal, akik lelkesen hozzák-viszik egyik elmegyógyintézetből a másikba, és éjt nappallá téve azon törik a fejüket, hogy kivel rúghatnák még össze a port.
(Ha valakinek esetleg nincs meg, íme egy rövidített lista az eddigiekről: Szlovákia, Románia, Örményország, Németország, Oroszország, Szerbia, USA, Nagy-Britannia..., tényleg a teljesség igénye nélkül).

Én mindenesetre leszögezném, hogy továbbra is támogatom a NER-t és hős kormányunkat mindenben, de főleg abban, hogy gyilkosokat helyezzen szabadlábra szerte az országban, sőt! szerte a világegyetemben, valamint támogassák, mi több: fegyverezzék fel a Magyar Gárdát, írtsanak ki mindenkit, és öntsék fel betonnal az egész Kárpát-medencét. Hajrá Abszurdisztán, hajrá abszurdok!

Szólj hozzá

orbán tarlós sándor viktor semjén azerbajdzsán örményország lajos gyilkos zsolt pintér istván emberölés simicska