2013. máj 26.

Barátok közt: nem szűnik meg

írta: Mark yhennon
Barátok közt: nem szűnik meg

Ha bevezetik a reklámadót, akkor elképzelhető, hogy kevesebb műsort, esetleg kevesebb emberrel gyártanak majd a televíziók – mondják a médiapiaci szakemberek.

Ha bevezetik a reklámadót, akkor elképzelhető, hogy kevesebb műsort, esetleg kevesebb emberrel gyártanak majd a televíziók – mondják a médiapiaci szakemberek.

 

Zorbán Viktor király (egyben királynő, ezen a néven a Zelső) b. neje Tömjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azonban mindenkit megnyugtatott: a Barátok közt nem szűnik meg, de az lehet, hogy átalakul. Kiszivárgott információk szerint a forgatókönyvet ezentúl a Vatikánban írják a pápák. Egyelőre ketten, de hamarosan a pápák létszáma könnyen tízes nagyságrendre emelkedhet ennek a hírnek a hatására. 

Az első hírek szerint a sorozat logója nem változik érdemben, csak a színét alakítják át a vatikáni sárga-fehérre. Később esetleg a rózsa helyére egy rozsdás kereszt is kerülhet.

barátokkozt.png

Már el is készült az első rész forgatókönyve, amelyben Tamás atya megdöbbenve tapasztalja, hogy az Úr lecsapott a hedonista és szodomista Csillagvirág Klinikára, ezért reverendáját felpócurkázva nekiiramodik lelki segélyt nyújtani, valamint adománykat gyűjteni az Egyház részére. Madam Tanakisz nem akar adakozni, mert zsidó, ezért ráomlik a fejére egy csomó törmelék. Tamás atya megcsóválja a fejét. Felbukkan Tilda, ezért megcsóválja a farkát is.

Az éppen nem szolgálatos Pápa az RTL Klub híradójából értesül a tragédiáról, de látja, hogy a TEK már ott van, és Orbán Viktor is úton van a VW Transporterrel a helyszínre, ezért tovább számolja a perselyben lévő pénzt, mellé egy kis misebort iszik, amit a Tihanyi Apátságban termeltek. A műsorban termékmegjelenítés látható.



Magdi anyus feltámad, majd megmutatja az apácáknak, hogyan kell helyesen takarítani. Vili bácsi ministrálni megy Miskával, akiről kiderül, hogy nem tehén, de ökör, mert Nóri megcsalta őt Péterrel, aki viszont Zsuzsa férje. Az Úr további büntetéseket helyez kilátásba ennek okán. Összehívják az ENSZ BT-t. Orbán Viktor főz egy kis házipálinkát a sebesültek véréből. Az ENSZ BT elítélő határozatot fogalmaz meg az Úr ellen, aki terrortámadásokat helyez kilátásba ezért.

Muki, az iszlamista albán bevándorló meghallgatja Jehova tanúit, majd áttér a buddhizmusra. Csuhások járnak fapapucsba'. Indiana Jones megjelenik, hóna alatt egy frigyládával. A Nagy Nemzeti Dürrögésen összejött párokat összeadja a pápa, majd felkéri őket, hogy kukkantsanak a frigyládába. Belekukkantanak. 


Ilona nővér felsikít, mert pókot talált a csadorjában. Eközben Áron atya Petit (8 éves), a ministránsfiút vezeti be a Káma Szútra homoszexualitásról szóló fejezeteibe. Élőben. Ilona nővér felsikkant. Ezúttal Borbála nővér cserdített alá a partvisnyéllel. Madam Tanakisz jobban van. Tamás atya és Tilda is. Könnyítettek egymáson egymás lelki gyötrelmein.

Orbán Viktor trafikba megy. Hoffmann Rózsa latinul celebrálja a misét, majd átvált franciára. A pápák összenéznek, majd megverik. Letörik a Rózsát. Hoffmann Rózsa bosszút forral. A következő rész a Rózsák háborújáról fog szólni. Eszmeralda visszanyeri a látását. Meglátja a több, mint száz pápát, ezért kiszúrja a saját szemeit. Ismét vak. Meghívják a bányalovak éves gyűlésére.

A rész végén Vágási Feri beszáll az internetbe.

Szólj hozzá

politika barátok rtl klub szánalmas közt reklámadó