2013. aug 06.

Eating out

írta: Mark yhennon
Eating out

Amikor azt mondjuk, amerikai vígjáték, már kissé szkeptikusan állunk hozzá. Valljuk be őszintén, az amerikai humor ("humor") eléggé lapos, egysíkú, emiatt egy idő után unalmas, ráadásul tele van klisékkel. 

Szerencsére van néhány kivétel. Mint pldául az Eating Out.

A lényegi szereplők: a meleg Kyle, aki a heteró Caleb lakótársa. A szintén meleg Marc, aki Gwen (heteró lány) szobatársa.

A sztori: Calebet dobja a nője, és beleszeret Gwen-be. Kyle folyamatosan, de viszonzatlanul szerelmes Marc-ba, Marc viszont fűvel-fával, ha érted mire gondolok, ám, mint kiderül, ő is keres valamit. Gwen utálja a nyomulós heteró pasikat, talán épp ezért olyan srácokat fog ki, akik valójában melegek, és ez pont nála bukik ki... nem egyszerű. Ezért Caleb elhatározza, hogy melegnek adja ki magát, hogy közelebb kerüljön Gwen-hez. Összejön Marc-kal, amitől Kyle (nem kicsit) kiakad. Röviden ez a felállás.

Egy kellemes, könnyed humorral tálalt szerelmi háromszög négyszög dodekaéder sokszög, jól eltalált szereplőkkel, jó színészi játékkal és könnyen követhető, de cseppet sem unalmas sztorival. 9/10 pont

Magyarul sehol nem találtam meg (vajon miért?), de letölthető innen, felirat pedig innen (Letöltés ZIP).



SPOILER

A kedvenc jelenetem, amikor Gwen telefonon "megdugja" Calebet, akit közben Marc leápol.

SPOILER VÉGE

Szólj hozzá

ajánló film eating out