2006. jún 08.

Apropó, VB

írta: Mark yhennon
Apropó, VB

A Microsoft kiadott egy saját feejlesztésű eredményjelző szoftvert. Klassz, zsír, szuper, meg minden, annak, akit érdekelnek a VB eredményei.

 

A Microsoft honlapjáról ingyenesen letölthető egy eredményjelző szoftver, amely a VB ideje alatt kijelzi a meccsek eredményeit. Mivel nem értek a focihoz, és nem is szeretem inkább hallgassuk meg a készítőket a szoftverről.

A Microsoft így foglalta össze a szoftvert (magyarul) dióhéjban:

 

Nagyításhoz klikk a képre.

 

"Microsoft Football Scoreboard alkalmazás segítségével naprakész információkat kaphatunk az éppen játszott meccsek eredményéről, a csapatok és az egyes játékosok teljesítményéről , sőt még az egyes csoportok állásáról is. Az alkalmazás angol nyelvű, de a grafikus kezelőfelületnek köszönhetően használata nagyon egyszerű.

Néhány tipp a használathoz: Az alkalmazás fő kijelzőjén kedvenc csapatunk utolsó meccsének eredményét láthatjuk. A “Full results” gombra kattintva láthatjuk a meccs részleteit, többek között a csapatok összeállítását, a gólszerzőket, továbbá azt, hogy kik kaptak sárga vagy piros lapot, illetve, hogy a cserejátékosok közül kik vannak a pályán. Szintén a főoldalról érhetjük el a meccsek időbeosztását (Complete Schedule), illetve az egyes csoportok állását (Complete Standings). Ez utóbbi ablakból továbbkattintva lehetőség nyílik arra, hogy a világbajnokság állását a csoportmérkőzések után egy fa struktúra segítségével kövessük nyomon. Az alkalmazás jobb felső sarkában megjelenő második ikonra kattintva különböző beállításokat változtathatunk meg, mint például a kedvenc csapat, a frissítés módja vagy a megjelenítés.


Rendszerkövetelmények

  • Legalább 500 MHz-es processzor
  • 256 MB RAM30 MB szabad hely a merevlemezen
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2
  • Internet kapcsolat (DSL vagy kábel ajánlott)"
Szólj hozzá

microsoft foci vb