2006. okt 28.

Egy gondolat

írta: Mark yhennon
Egy gondolat

A rendőröknek nem kell mérlegelnie, hogy ki miért van az utcán.

Törvénymódosítás. 

Ezek szerint, ha a rendőrnek úgy tetszik, akkor avillamosra váró tömeget is kikiálthatja tüntetőnek, és ellenük vipera nevű ólmos bottal támadólag léphet fel, akár civilben is, anélkül, hogy igazolná, hogy ő tényleg rendőr-e.

Sőt: A 10 deka párizsit és fél kiló kenyeret kerekeskocsival vonszoló nagymamit harci gázok bevetésvel ösztökélheti a helyszín elhagyására, illetve annak földre kerülése (é.: letaglózása) után elveheti pénztárcáját, amelyben személyes iratait tartja.

A rendőr belőhet bárki ablakán füst- és könnygázgránátot, még akkor is, ha előző nap ő maga tüntetett a Kossuth téren, illetve a fehér rongyot (nemzetközi jelzés a megadásra illetve a békés közeledésre) lobogtató személyeket köteles egyszer bal szemen, majd menekülés közben ötször hátbalőni, még akkor is, ha rajta kívül senki ne tartózkodik az utcán vagy utcaszakaszon.

A rendőr fel van készítve arra, hogy a babakocsi veszélyes támadófegyver, ezért ha a rendőr, ha fel akar szállni a villamosra, és ott túl nagy a zsúfoltág, köteles viperájával helyet csinálni, és szolgálati fegyverével elsősorban a kisgyermekkel utazókat lelődözni, majd őket segítségnyújtás nélkül lelökdösni a járműről.

A rendőrnek kötelessége megvédeni viszont a hazugokat, tolvajokat, gyilkoskat, milliárdos sikkasztókat, Mercedes és BMW gépkocsival járókat, illetve utat törni nekik a rohadt mocskos Suzukisok közt, valamint köteles lelkesen asszisztálni az orság közvagyonának elrablásához, testi épségének kockáztatásával kell megóvnia a graffgitiseket, tömegközlekedésijármű-rongálókat, zsebmetszőket.

A rendőrnek leghatározottabban fel kell lépnie spontán gyülekező tömegek ellen, különös tekintettel a terrorveszélyt jelentő óvodai és kisiskolás csoportokkal szemben főleg a Magyar Néprajzi Múzeum előtt. A rendőrnek minden kezébe kerülő eszközt be kell vetnie, hogy vállalati összejöveteleket és csapattréningeket meghiúsítson.

Éljen a demokrácia. A családot, amely a társadalom alappillére, már sikerült szétverni, most már barátkozni sem szabad, tilos véleményt mondani, tilos este nyolc után az utcán tartózkodni, tilos a boltban a hentespult körül gyülekezni, még akkor is, ha 10 deka parizerért állsz sorba...

Viszont! Kötelező a amerikai típusú "eversmiling", kötelező vásárolni, kötelező eltűrni a hivatalnokok szemétkedéseit, kötelező eltűrni, hogy milliárdokat sikkasztók a pofádba röhögjenek, kötelező elviselni a koszt, mocskot, fertőt, kötelező marékszám zabálni a gyógyszert, kötelessége minden magyar polgárnak végignéznie, hogy a közvagyont képező társaságok, különös tekintettel a MÁV-ra hogyan mennek tönkre, és köteles mindenki beszívni a belvárosban és országszerte a kamionok füstjét, illetve eltűrni, hogy azok 100 km/h-nál lassabban nem haladnak.

Szólj hozzá

tüntetés