2011. júl 15.

Leállt a Telenor hálózata, ne áruld el senkinek!

írta: Mark yhennon
Leállt a Telenor hálózata, ne áruld el senkinek!

Ma (mint kiderült tegnap sem!), holnap és holnapután nem működik a Pannon/Telenor hálózata. Vagyis akinek sürgős telefonálni valója akad, az vegyen egy Domino kártyát. A dolog pikantériája, hogy

 

bár telekommunikációs cégről van szó, ám sem a Facebook oldalukon, sem a honlapjukon egy betű nincs erről kiírva.

Talán emlékeztek még a 2009-es T-Mobile leállásra, ahol ugyan sem a Vodafone sem a T nem kezelte valami jól a dolgot, legalább elengedtek egy tweetet, hogy ez van. Igaz, akkor véletlen leállásról volt szó, ez pedig tervezett karbantartás. Mégsincs róla semmi. Ellenben a cég weboldalán a hét kérdése meglehetősen cinikus: Hogyan tudok külföldről olcsón hazatelefonálni?


telenor

Nos, az a helyzet drága feleim az Úrban, hogy nemhogy olcsón, de egyáltalán nem fogsz te telefonálni a héten! Úgyhogy aki Telenoros az egyrészt megszívta, másrészt azok is megszívták, akik 20-as számot akarnak hívni.

Érteném én, hogy nem közölnek ilyesmit pl. egy hentesüzlet weboldalán, de (ismétlem) telekommunikációs cégről van szó. Ebből két dolog nem működik:a tele(fon) és a kommunikáció (az ügyfelek felé). Akkor tulajdonképpen mi a rossebet csinálnak?

Szólj hozzá

it telefon szánalmas szolgáltató telenor telekommunikáció